Vuoden hääblogi© 2019 nimeämisäänestys on nyt käynnissä!

Tänään on käynnistynyt Vuoden hääblogi© 2019 äänestys! Äänestys on alkanut nimeämisvaiheella, jossa kuka tahansa voi ehdottaa mitä tahansa ja millä tahansa julkaisualustalla julkaistavaa suomalaista hääblogia Vuoden hääblogi 2019 -äänestykseen. Nimeämisvaihe on käynnissä 27.11.-14.12.2018, jonka jälkeen alkaa varsinainen äänestys. Varsinainen äänestys onkin käynnissä maanantaista 17. joulukuuta 2018 torstaihin 3. tammikuuta 2019 ja Vuoden hääblogi© 2019 voittaja julkistetaan Love me do-messuilla sunnuntaina 19.1.2019. Todella jännittävää!

Lisätietoja äänestyksestä löydät Love me do:n nettisivuilta, jonka kautta pääset myös äänestämään! Olisikin ihan super ihanaa, jos kävisit nimeämässä hääblogini Vuoden hääblogi© 2019 äänestykseen mukaan ♥

ISO KIITOS jo tässä kohtaa kaikille, jotka blogini käyvät nimeämässä ♥

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s