Hääsuunnittelijan käyttö häissämme

//Yhteistyössä Mevent Oy

Pohdimme jonkun aikaa, voisiko hääsuunnittelijan käyttö hääsuunnittelussa olla meitä varten. Love me do -messuilla oli Meventillä todella hyvä messutarjous somistussuunnitelmasta, josta kerroin enemmän Hääsuunnittelijan käyttö hääsuunnittelussa, voisiko se olla meitä varten?-tekstissäni. Lupasin palata asiaan, joten tässä tulee!

Saimme pari viikkoa sitten somistussuunnitelmamme ja tarjouksen hääsuunnittelijan palveluista ja nyt vihdoin voin kertoa, että teimme päätöksen asian suhteen.

Somistussuunnitelmamme on todella visuaalinen ja Jenni oli suunnitelmaamme varten järjestänyt kuvaussession, jossa oli ottanut esimerkkikuvia kattauksista. Yllätyin tästä positiivisesti, sillä kuvittelin, että saisimme joitain valmisideoita, joista valita ja muokata mieleisiä esimerkiksi värien suhteen. Oli kuitenkin kiva huomata, että nämä kuvat on otettu meidän suunnitelmaamme varten! Alla muutamia kuvia somistussuunnitelmastamme:

Kattaus numero 1 Kuva: Mevent Oy
Kattaus numero 2 Kuva: Mevent Oy
Kattaus numero 3 Kuva: Mevent Oy
Kukka-asetelma kirkkoon Kuva: Mevent Oy

Valehtelematta, mietimme kyllä hetken, otammeko suunnittelijan vai otammeko vain tuon somistussuunnitelman. Toisaalta tuntui hölmöltä, että maksaisimme siitä minkä voisi toisaalta itsekin tehdä häitä edeltävänä päivänä ja aamuna. Toisaalta taas tuntui hölmöltä, olla tarttumatta tarjoukseen, jossa palveluntarjoaja tulisi somistamaan tilan hääaamuna ja tulisi illan päätyttyä vielä siivoamaan kaikki somisteet pois.

Vaikka tilamme on upea, on se tuonut myös paljon haasteita mukanaan. Saamme tilan vasta lauantaiaamuna, jolloin täytyisi hoitaa somistus kuntoon vain muutamassa tunnissa. Tämän lisäksi tilan tulee olla tyhjillään ennen sunnuntaiaamua. Tämä tarkottaisi sitä, että me tai kaasomme ja bestmanimme saisivat hoitaa somistukset ja siivoukset, mikäli emme ottaisi suunnittelijan palveluita käyttöömme.

Saamamme tarjous oli mielestämme kohtuullinen ja helpottaisi meidän oloa hääpäivänämme, joten päätimme tehdä sopimuksen Meventin kanssa hääsuunnittelijan palveluista! Vaikka meillä on suunnittelija käytössä, sovimme Jennin kanssa, että voisin toki silti tehdä myös asioita itse.

Oloani helpottaa se, että meillä on suunnittelija, joka on ymmärtänyt meidän ajatuksemme häitä varten ja joka on tukenamme somistuksen suunnittelussa ja paikkojen laitossa. Lisäksi meillä synkkasi niin hyvin tapaamisessamme, että odotan innolla miten tämä vielä tämän reilun kuuden kuukauden aikana kehittyy. Stressin aiheita varmasti riittää, mutta onhan tämä ihanaa, kun niitä on yksi vähemmän!

Tulenkin näyttämään sekä täällä blogin puolella, että blogini Instagram tilillä enemmänkin yhteistyötämme Meventin ja Jennin kanssa ja suunnittelun eri vaiheista suunnittelijan apua käyttäen. Seuraavaksi meillä olisikin tarkoitus käydä yhdessä Jennin kanssa tilassamme ja katsomaan paikan päällä muutamia asioita. Jännittävää!

Toivon, että myös te, ihanat lukijani, saisitte ideoita suunnitteluunne! Ehkä jotkut jopa innostuvat käyttämään hääsuunnittelijaa suunnittelun apuna!

Olethan ottanut blogini Instagram tilini @monrevedamour seurantaan? Instagramin story puolella tulen kuvaamaan esimerkiksi meidän tilassa käynnin!

Mitä mieltä sinä olet hääsuunnittelijan käytöstä ja voisiko sinulle olla tällaisesta hyötyä?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s