Joulukuun To Do -lista

Niin se marraskuu hujahti ohi ja häihin on jäljellä enää puoli vuotta!!!

Olen ylpeä siitä, että kaikki isot linjat (lukuun ottamatta hääpukuani ja Kerkon pukua) on päätetty ja palveluntarjoajat on valittu. Olin tehnyt itselleni uudenvuoden lupauksen vuosi sitten, että vuoden 2018 loppuun mennessä on kaikki isot linjat päätetty ja jäljelle jää pienet detaljit häiden suunnittelun loppurutistukseen. Mielestäni olen hyvin pitäytynyt tässä suunnitelmassa ja olen todella huojentunut siitä!

Marraskuun To Do -listalta olen saanut oikeastaan kaiken tehtyä: sopimukset on allekirjoitettu ja tulosteet on katsottu läpi. Vielä mietin kovasti, unohdanko jonkun tärkeän tulosteen. Lisäksi kutsut on saatu kyllä valmiiksi, mutta esimerkiksi Menun osalta olen kaiken kirjoittanut vain suomeksi, eli käännöstöitä on luvassa!

Tästä päästäänkin joulukuun To Do -listaan:

Kutsujen tulostus ja laittaminen valmiiksi
Kutsut ovat olleet jo jonkin aikaa valmiina koneella. Ne tulisi vielä tulostaa ja asetella kaikki valmiiksi nätiksi kokonaisuudeksi. Lupaan käydä tätä tarkemmin läpi siinä vaiheessa, kun kutsut on saatu lähetettyä ja tiedän, että vieraamme ovat saaneet kutsunsa.

DIY projektit kokeiluun
Minulla on muutama DIY projekti, joita haluan kokeilla. En ole ihan varma, miten ne onnistuvat, mutta laitan niistäkin tietoa kun saan testattua miten onnistun ajatuksissani!

Treeniä, treeniä, treeniä!
Treenausinto on tosiaan hiipunut lähes nollaan. Olen käynyt paljon koiramme kanssa ulkona, mutta muuten treeniä ei ole juurikaan ollut ja se täytyy muuttaa. Onneksi olen yrittänyt kiinnittää huomiota syömiseeni, jolla olen saanut kilot pysymään hyvin poissa. Tajusinkin juuri, että olen vuoden 2018 aikana pudottanut lähes yhdeksän kiloa! Aikamoinen saavutus, vaikka itse sanonkin 😉

Joulusta nauttiminen
Usein joulukuussa on kova kiire niin töissä kuin kotona, joten olen aina yrittänyt kiireestä huolimatta nauttia yhteisestä ajasta rakkaiden kanssa. Kohta pärähtää uusi vuosi käyntiin ja koko kevät tulee olemaan todella haipakkaa aikaa häiden suunnittelun kannalta!

Tässä siis meidän priorisoitavat asiat tässä kuussa. Minkälaisia asioita sinä priorisoit tämän kuun aikana?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s