The Art of Cakesin hääkakkutasting

Olemme pallotelleet paljon sitä, millaisen kakun haluamme häihin. Minä haluaisin näyttävän sokerimassakakun upeine sokerimassakukkineen, kun taas Kerkko haluaisi enemmän ehkä kuitenkin maukkaan juustokakun.

Tästä inspiroituneena, kävimme viime torstaina The Art of Cakesinjärjestämässä hääkakkutastingissä Kirkkonummella, jonka bongasin Facebookin tapahtumista muutamia viikkoja sitten. Olen maistanut Sonjan tekemiä kakkuja häämessuilla, joten halusin vielä kerran yrittää kääntää Kerkon pään sokerimassakakkujen suhteen.

Mukana tasingissä oli myös ihanat Janne-Caro (Parone Design), Irina (Crocus Paperi) ja Rita (Rita Miklán Photography). Mielestäni oli kiva, että hääkakkutastingissa oli muutakin kuin hääkakkuja ja hääparit pääsivät tutustumaan erilaisin toimijoihin – messuilla kun tuppaa usein olemaan kovasti tunkua eri osastoilla. Mikäli meidän suunnittelut ei olisi niin pitkällä jo, olisin ehdottomasti käyttänyt enemmänkin aikaa kyseisillä ständeillä.

Kukat Parone Designin ständillä

Mutta nyt takaisin tastingiin! Meille tarjoiltiin kuusi erittäin maukasta kakkua, joista Sonja oli tehnyt myös vegaaniversiot kaikista:

Menun tilaisuuteen oli tehnyt Crocus Paperi

Chocolate Decadence
Suussa sulava suklaakakku mustaherukka- ja tummasuklaamoussetäytteillä. Kuorrutteena syntisen täyteläinen tummasuklaaganache.

Earl Grey EleganceHienostunut Earl Grey teellä maustettu kakku sitruuna-laventerlimascarpone- ja karhunvatukkamoussetäytteillä. Tällä semi-naked kakulla on vain sipaisu vaniljakreemiä kuorrutteena.

Carrot with a Passion
The Art of Cakesin klassinen porkkanakakku, täytteenä raikas passiohedelmä. ja pehmeä valkosuklaamousse. Kuorrutettu valkosuklaamarenkikreemillä.

Tutti Frutti
The Art of Cakesin demeraravaniljakakku pirteillä veriappelsiini- ja punaherukkamoussetäytteillä. Kuorrutettu vaniljamarenkikreemillä.

Spring Romance
Pirteä sitruunakakku ylellisellä mansikka-kuohuviinimoussella. Kuorrutettu mansikkamarenkikreemillä.

Raspberry Chocolate Dream
Suussa sulava suklaakakku ihanan raikkaalla vadelma- ja täyteläisellä Geisha® suklaamoussetäytteillä. Kuorrutettu suklaamarenkikreemillä.

Kakut olivat kaikki ihan supermaukkaita ja ihastuimme Sonjan makuyhdistelmiin täysin. Osa sopi paremmin mielestämme talvihäihin ja osa taas kevät- ja kesähäihin. Meidän lemppariksi osoittautui Earl Grey Elegance, jonka karhunvatukkamoussetäytteen vaihtaisimme vadelmamoussetäytteeseen – nam!

Sonja kertoi, että oli tekijä kuka tahansa, tulisi hääkakuntekijä varata ensi kesän häihin mahdollisimman pian. Monet tekijät ovat jo alkuvuodesta täyteen buukattuja, joten täytyykin muistaa laittaa tästä tarjouspyyntöä Sonjalle menemään!

Pohdimme nyt kovasti mikä olisi meille sopiva budjetti käyttää kakkuun. Koska vieraslistallamme on 140 henkilöä, tulee kakku väkisinkin maksamaan jonkun verran. Tarjouspyynnön saatuamme teemme varmasti tarkemman päätöksen siitä, mitä olemme valmiita kakusta maksamaan ja mitkä ovat seuraavat askeleet.

Oletteko olleet hääkakkutastingissä? Ja onko teillä jo hääkakun tekijä tiedossa?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s