Suunnitelmia syksyä varten

Syksyn tullen (kyllä, sanoin syksy!!!), tuntuu että on enemmän aikaa taas miettiä hääjuttuja. Kerroin eräässä postauksessani, kuinka tuntuu että suunnittelu on kokenut täys-stopin eikä mikään mene eteenpäin vaikka tekemistä on vaikka kuinka.

Häihimme on enää noin kymmenen kuukautta, joten pieni paniikkihiki alkaa nousta pintaan ja asioita täytyy oikeasti saada eteenpäin ettei tule viimehetken paniikkia. Onneksi nyt syksyllä on paljon kivoja asioita tulossa häihin liittyen, joita tuskin maltan odottaa!

Häämessuilua
Syksyn tullen myös häämessut starttaavat jälleen! Olenkin menossa muutamiin messuihin ja mietin kovasti, minne muualle sitä kannattaisi suunnata messuilemaan 

Ensimmäisenä vuorossa on 8.9.2018 ihan uusi Hämeenlinnan Vanajanlinnassa järjestettävä Häätapahtuma With Love, johon menen muiden bloggareiden kanssa tutustumaan. Kyseiset messut ovat yksipäiväiset ja sinne on ilmainen sisäänpääsy. En malta odottaa paitsi messuja, myös muihin bloggareiden tutustumista!

Kuva: Häätapahtuma With Love

Syyskuussa matkaamme myös äitini kanssa Lontooseen, jossa käymme ainakin lauantaina 22.9.2018 tutustumassa Britannian suurimpaan häämessuun The National Wedding Show. Lupasin äidilleni kokeilevani siellä hänen kanssaan vihdoin ja viimein häämekkoja. En voi sanoa, että olisin siitä osuudesta niin kovin mielissäni, kun elämäntaparemonttini on edelleen kesken, mutta onhan se jossain vaiheessa kokeiltava mekkojakin! On kuitenkin ihanaa mennä äitini kanssa messuilemaan ja viettämään aikaa Lontooseen, äiti-tytäraika tekee aina hyvää 

Kuva: The National Wedding Show

Love me do -messut taas järjestetään jälleen 6.10.2018 Helsingin Kaapelitehtaalla. Viime tammikuussa kävin kyseisillä messuilla ja tykkäsin niistä kovasti. En malta odottaa mitä kaikkea uutta messuilla taas on!

Kuva: Love Me Do


Messuilun lisäksi on vielä muutamia asioita lukijoitanikin varten elokuun loppuun saakka:

Joskus Designin kanssa oleva arvonta ja alennuskoodi
Kerroin edellisessä postauksessaniupeista pöytänumeroista ja sitäkin upeammasta kakkukoristeesta, joka meille toimitettiin Joskus Design:sta. Meillä onkin arvonta pystyssä ja voit osallistua siihen elokuun 2018 loppuun saakka!

Festa Zannonin alennuskoodi
Meidän pitopalvelu Festa Zannoni tarjoaa vuoden 2019 häämenun tilauksesta -5% alennuksen elokuun 2018 loppuun mennessä tehdyille tilauksille koodillani, jonka löydät alkuperäisestä postauksestani ♥ Postauksesta löydät myös kuvia meille valikoidusta menusta ja ajatuksiamme siitä.

Millä messuilla sinä ajattelit käydä tänä syksynä? Onko muita Lontooseen matkustavia?

-Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s