Kakkukoriste ja pöytänumerot

//Yhteistyössä Joskus Design

Nykyään tuntuu, että monet jättävät kakkukoristeen myös kokonaan pois. Kakut kun ovat nykyisin oikeita taideteoksia, joten yhtenä ajatuksena varmasti on ettei kakkukoristetta kaivata.

Minulle oli alusta saakka selvää, että haluaisin kakkukoristeeksemme jonkun ihanan meidän yhteisellä tulevalla sukunimellä varustetun koristeen. Löysin monia eri sivustoja, joissa näitä tehdään mutta ne eivät kuitenkaan tuntuneet omalta. Ostin Wishistä muutamat koristeet sillä ajatuksella, että onpahan jotain kakun päällä. Silti asia jäi kaivertamaan minua.

Olin yhteydessä kotimaiseen yritykseen Joskus Design:iin, jotka tekevät tuotteensa Suomessa kotimaisesta koivuvanerista.  Tuntui heti hyvältä idealta tilata tuote kotimaiselta yksityisyrittäjältä. Olemassa olevan mallistonsa lisäksi, he tekevät tilaustöinä esimerkiksi käyntikortteja, paikkakortteja ja vanerisia juhlakoristeita.

Kiinnitin heti huomiota heidän kakkukoristeisiin, joihin saa sellaisen tekstin kuin itse haluaa, ja pöytänumeroihin. Saimme sovittua tilauksen näistä kahdesta tuotteesta ja tällä viikolla sain tilaukseni.


Tuotteista tuli hienommat kuin osasin odottaakaan! Olen niin super innoissani ja nyt jälleen kerran konkretisoitui, että minusta tulee Rouva. Kakkukoristeessamme on siis kihlattuni sukunimi, josta tulee pian meidän yhteinen sukunimi. Jännää! Pöytänumerotkin ovat todella tyylikkäät ja vanerin väri on minusta todella kaunis! Uskon näiden sopivan myös tilaamme täydellisesti.

Sen lisäksi, että nämä tuotteet näyttävät todella hyvältä ne tuntuvat olevan myös todella hyvää laatua! Koristeiden mukana tuli pieni ohje miten koristetta kannattaa käyttää. Tämä oli minusta ihana lisä, sillä en olisi itse ajatellutkaan, että esimerkiksi koristeiden jalat kannattaa kelmuttaa ennen paikalleen laittoa.

Yhteistyössä Joskus Design:n kanssa tarjoamme mahdollisuuden voittaa arvonnassa samanlaisen kakun koristeen kuin meillekin tuli teidän yhteisellä uudella sukunimellä! Arvontaan pääset mukaan Instagraminpuolella, josta löytyy myös ohjeet arvontaa varten.

Arvontaan voit osallistua perjantaihin 31. elokuuta 2018 kello 21:00 saakka. Onnea arvontaan!

Lisäksi koodilla ”MONREVEDAMOUR2018” saat Joskus Design:n verkkokaupasta (www.joskus.fi) -15% alennuksen koko ostoksesi loppusummasta.Alennus on voimassa perjantaihin 31. elokuuta 2018 saakka.

-Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s