Kun hääsuunnittelu ei etene..

Kerroin edellisessä postauksessani mitä kaikkea meillä jo on varattuna ja mitä kaikkea täytyy vielä tehdä. Nyt kun aikaa on häihimme vähän alle vuosi, tuntuu että hääsuunnittelu on tyssännyt totaalisesti enkä saa mitään tehtyä häidemme eteen. Silti sitä ajattelee häitä jatkuvasti. Kääk!

Olen selaillut nettiä ja etsinyt kovasti minkälaista koristelua tilaamme haluaisin. Jonain päivä haluan, että koristeet ovat prameat ja näyttävät – toisena päivänä taas koen, ettei tilamme tarvitse lähestulkoon mitään koristelua. Mikään ei tunnu menevän hyvin.

Vaikka tämä on normaalia hääsuunnittelussa, tuntuu että kohta huomaankin olevamme jo vuodessa 2019 ja että häihimme on aikaa enää muutamia viikkoja, eikä mitään ole tehtynä. Stressaankohan turhaan?

Kuva: Niki Strbian

Meidät on kutsuttu tänä vuonna neljiin häihin, joista yhdet on juhlittu kesäkuun alussa ja huomenna on aika kesän toisille häille. Vaikka useat vapaat kesän viikonloput onkin tänä vuonna pyhitetty ystäviemme häiden juhlimiseen ja heidän polttareihin, minusta on ihanaa päästä viettämään heidän tärkeää päivää.

Tähän saakka en ole ajatellut sen kummemmin häistä, mutta nyt huomaan, että etiketin noudattaminen ja pukeutuminen on noussut itselleni ihan uudelle tasolle. Kiinnitän kovasti huomiota asioihin, joihin en aiemmin kiinnittänyt ollenkaan huomiota. Lisäksi ystäviemme häistä saa paljon hyviä ideoita siitä, miten jotain kannattaisi toteuttaa! Esimerkiksi kesäkuun alussa olevissa häissä hääparilla oli vieraskirjana karttapallo, johon toivoivat kaikkien laittavan nimensä. Idea oli ihanan erilainen! Huomenna pääsemme jälleen juhlimaan Kerkon ystävän häitä aivan upeassa tilassa, ehkäpä sieltäkin löytyy kivoja ideoita toteutettavaksi.

Onko sinulla sujunut hääsuunnittelu vai onko kenties sinullakin tyssännyt suunnittelu? Miten olet saanut itsesi motivoitua takaisin hääsuunnitelmien pariin?

-Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s