Pitopalvelun valinta

Pitopalvelun valinta on mielestäni ollut se kaikista aikaa vievin asia ja pakko myöntää, että olen tehnyt tästä itselleni pienimuotoisen mörön.

Olen pyytänyt tarjouksia noin kymmenestä eri pitopalvelusta ja hyvin nopeasti kävi ilmi palvelun tason laajuus. Osa vastaili hyvinkin nopeasti ja osa ei ole edelleenkään palannut minulle asiaan. Tuntui pitkään, että pitopalvelun löytämisestä ei tule mitään ja ettemme tule löytämään meille sitä oikeaa pitopalvelua.

Minulle on ollut tärkeää, että pääsen maistamaan kyseisen pitopalvelun ruokia ennen päätöstä. Lähes kaikki ovat ohjeistaneet minua tulemaan heidän ravintolaan lounasaikaan koemaistamaan heidän ruokiaan lounasbuffetista, yksi sanoi suoraan ettei heillä voi maistaa ollenkaan ja ihmetteli miksi en luota siihen että heiltä saa ihan perushyvää ruokaa häihin. KÄÄK! Lounasruokaja perushyvää ruokaaei kuulu minun lausevarastossa yhteen hääruoan kanssa. En sano, että siinäkään olisi mitään väärää mutta haluan että pitopalvelu panostaa minuun ja häihini juuri sellaisella ruoalla minkä haluan ja lisäksi niin, että (maksua vastaan tietenkin) saan maistaa juuri sitä ruokaa mitä häihini tulee. Call me a bridezilla 👀

Pitopalvelu Festa Zannoniin tutustuin Love me do-häämessuilla viime tammikuussa. Ihastuin täysin siihen, että pitopalvelu on perheyritys, sekä siihen että he inspiroituvat italialaisesta ruoasta. Olen itse italialais-marokkolainen, joten haluan myös minun suvun kulttuurin näkyvän juhlassa juurikin ruoassa olemalla kuitenkin sopivaa myös suomalaisille vieraillemme. Saimme tarjouksen menuista ja olemme jatkaneet keskusteluja heidän kanssaan, lopullista päätöstä emme kuitenkaan vielä ole tehneet mutta uskon, että voin palata teillekin suht pian asiaan 😉

Festa Zannoni järjesti maaliskuun lopulla kaikille hääpareille maistelutilaisuuden, joka maksoi 10 euroa per henkilö ja siellä saimme maistella erilaisia cocktail-paloja ja kakkuja. Otimme tilaisuuteen mukaan vanhempamme, jotta myös he pääsevät jollain lailla suunnitteluihimme mukaan. Cocktail palat ja kakut olivat todella hyviä ja olimme todella innoissamme!

Alla vielä fiilistelykuvia tarjottavista, pahoittelen kuvien laatua (kuvat otettu puhelimella) ;

Oletko itse jo löytänyt teille sen oikean pitopalvelun, vai vieläkö teet kyselykierrosta? Olenko ainut, joka on tehnyt tästä ison mörön itselleen?

-Sarah 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s