Tervetuloa seuraamaan hääsuunnitteluamme!

Häitämme tanssitaan kesäkuussa 2019 upeassa Suomenlinnan miljöössä. Tuntuu, että lähes koko vapaa-aikani menee häähumussa, joten hääblogin kirjoittaminen tuntuu luontevalta ja ennen kaikkea ihanalta! Vähän reilu vuosi on vielä aikaa suunnitella, jännää ♥

Keitä me olemme?

Olen itse 26-vuotias (vajaan kuukauden päästä 27 iik!) espoolainen. Olen valmistunut vuonna 2015 tradenomiksi ja olen tällä hetkellä rahoitusalalla töissä. Kihlattuni Kerkko on 30-vuotias herrasmies, jolla on maisterintutkinto ja on tällä hetkellä myyntihommissa töissä.


Miten tapasimme?

Tapasimme vuonna 2011 opiskeluaikaisen ystäväni kotona, jossa oli aloittelut meneillään baari-iltaa varten. En ollut oikeasti kovin innoissani iltaa viettämässä ja meninkin hänen luokseen pyjamassa hahaa! Kerkko olikin ystävälläni aloittelemassa ja aloimme juttelemaan. Kyselimme toisistamme ja kävi ilmi, että meillä on ollut sama nuoruuden harrastus – lentopallo! Sen lisäksi kävi ilmi äidinkieleni (ranska) ja hän kertoi osaavansa hieman ranskaa kun oli aiemmin seurustellut ranskalaisen naisen kanssa. Muistan, kuinka komea hän oli ja ai että minua ärsytti olla siellä pyjamassa tukka pystyssä. Pyjamanihan ei siis ollut mitenkään kovin edustava vaan perinteinen punainen flanellipyjama, jossa oli ruutukuviointia. Emme tässä kohtaa vaihtaneet numeroita, vaan näimme viikkoa-kaksi myöhemmin eräässä Porvoon yökerhossa, josta juttumme oikeastaan lähti.  

Suhteemme

Olemme olleet virallisesti yhdessä lokakuusta 2011 saakka, eli tänä vuonna tulee 7-vuotta yhteiseloa täyteen. Olemme asuneet yhdessä Porvoossa, Southamptonissa Englannissa, Helsingissä ja nyt Espoossa. Suhteemme ei ole ollut jatkuvaa ruusuilla tanssimista, olemmekertaalleen eronneet ja muuttaneet erilleen, riidelleet kaikesta maan ja taivaan välillä ja joskus on oikeasti ollut ihan kamalaa.Niin clichéiseltä kuin se tuntuukin sanoa – en vaihtaisi kuitenkaan päivääkään! Olemme nähneet toisemme parhaimmat ja kamalimmat puolet ja uskon sen olevan myös suurin syy miksi edelleen porskutamme yhdessä menemään. Olemme toistemme tukipilarit ja parhaat ystävät, joskus kuitenkin myös veriviholliset – meillä on siis täydellinen balanssi 😉

Viime vuosi oli meidän suhteen varmasti onnellisin ja paras vuosi. Alkuvuodessa saimme ”perheenlisäystä” suloisesta koiranpennusta Bulista ♥ Huhtikuun alussa ostimme ensimmäisen oman kodimme Espoosta, jossa teimme remonttia lähes koko kesän ajan ja elokuun lopulla Kerkko kosi minua (VIHDOIN) ja siitä alkoikin matkamme kohti hääsuunnittelua ♥

24. elokuuta 2017 sain tosiaan vastata myönteisesti Kerkon kosintaan ♥

Olimme tuolloin seurustelleet lähes 6 vuotta joten arvata saattaa, että olin hieman tätä kysymystä jo

odotellut. 😉


Kihlajaiskuva: Niki Strbian Photography

Kerkko oli jo tilannut minulle ihanan Kohinoorin Helene -malliston timanttisormuksen, jolla hän olisi minua halunnut kosia. Ajatus siitä, että hän oli itse valinnut sormuksen minulle tuntuu edelleen ihan käsittämättömän romanttiselta ja ihanalta! Kyseinen sormus ei valitettavasti ehtinyt kyseiselle päivälle hänelle tulemaan, joten hän oli käynyt ostamassa minulle väliaikaiseksi sormukseksi ihanan sydänsormuksen Glitteristä. Kannan kyseistä sormusta edelleen lompakossani joka päivä mukana.


Upea Kohinoorin Helene malliston kihlasormus

Tervetuloa seuraamaan hääsuunnitteluamme ♥

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s