Pitopalvelu – check!

Kerroin teille aikaisemmin, kuinka olen tehnyt pitopalvelun valinnasta itselleni pienimuotoisen mörön. Tuntui liki mahdottomalta saada valittua edes ne pitopalvelut, joilta haluaisi tarjoukset – saatika tehtyä valintaa itse pitopalvelusta. Itselleni oli uutta ylipäätään pyytää tarjouksia ja alkuun tarjousten pyyntö tuntuikin hieman kankealta. Huomasin nopeasti, että pitopalvelut kaipaavat tarjouksen tekemiseksi hyvinkin itsestäänselviä asioita (mitkä ei kuitenkaan alkuun tosiaan ollut itsestäänselviä itselleni hehhe), kuten päivämäärä, paikka ja henkilömäärän arvio. Lisäksi ilmoitimme jo etukäteen minun ja Kerkon ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot, sekä vähän toiveita millaista ruokaa toivoisimme.

Festa Zannoni oli alusta saakka saanut itselleni hyvän ja tervetulleen olon, sellaisen kuin kuuluisi heidän perheyritykseen ja asiakkaana on tärkeä. Kaikille yrityksille tämä ei ole mielestäni ollut itsestäänselvää, vaan joistain tarjouksista on mielestäni paistanut läpi välinpitämättömyys esimerkiksi siitä, mitä toiveita on tarjouspyynnössä pyytänyt. Festa Zannonissa taas fiilis oli heti ensitapaamisesta lähtien lämmin ja tervetullut, ihan kuin olisi osa perhettä.

Kuten ehkä osasitte arvella, pyysimme kyseisestä pitopalvelusta mahdollisuutta maistaa koko häämenu alusta loppuun saakka. Oletin, että pyyntö olisi vaikea toteuttaa – yllätyksekseni sainkin heti vastaukseksi että onnistuu! Kutsuimmekin sekä minun, että Kerkon perhettä meille syömään kertomatta kuitenkaan mistä on kyse. Viime lauantaina meitä oli 11 henkilöä meillä syömässä ja vastaanotto oli ihana, kun kerroimme mistä on kyse ♥

Kyseinen menu oli suussa sulava ja saimme aivan ihania makuelämyksiä. Italialainen vivahde, sopimalla kuitenkin myös suomalaiseen suuhun – täydellistä siis juuri meille ♥

Alkuruokina meillä on halloumisalaattia, quinoasalaattia, peruna-avokadosalaattia, timjamipaahdettuja kirsikkatomaatteja ja marinoitua punasipulia, talon rosmariini-oliivipannuleipää, sitruunamarinoituja kanan sisäfileitä ja tzazikia, lime-chili marinoituja katkarapuja, sekä serranon kinkkua ja melonia.

Ruoka ja tunnelma oli niiiin ihana, että unohdin ottaa pääruuista kuvia! Pääruokana on ihanaa häränpaistia punaviinikastikkeessa, sekä timjamiperunakakkua, kauden juureksia ja tomaattinen mozzarella-zuccinivuoka. Menu oli todella ruokaisa ja maut sulautuivat ihanasti toisiinsa. Ilta oli kaikin puolin onnistunut ♥

Halloumisalaatti
Quinoasalaatti
Peruna-avokadosalaatti
Talon rosmariini-oliivipannuleipä
Sitruunamarinoituja kanan sisäfileitä
Serranon kinkkua ja melonia
Bonuksena saimme maistettavaksi vielä kuvassa näkyviä leipätikkuja, joita pyysimme lisättäväksi menuun

Olimme myös olleet Fazerin hääkakkutastingissä, jossa Chicniminen kakku oli jäänyt mieleemme. Tilasimmekin tastingissä ollessamme kyseisen kakun kymmenelle henkilölle, jotta voimme maistaa sitä myös menun yhteydessä. Vaikka kakku olikin ihanan kevyt ja maukas, oli se kuitenkin tähän menuhun jollain tavalla liian kevyt. Hääkakun suhteen emme siis vielä saaneet päätöstä tehtyä – hyvä tekosyy käydä vielä hääkakkutastingissä 😉

Tämän perusteella voin suositella lämpimästi Festa Zannonia niin ruoan kuin asiakaspalvelun osalta ♥
F

Oletko saanut jo tilattua pitopalvelun häihisi?

-Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s