Juhlapaikan valinta

Juhlapaikan valinta ei ollut meille kovin helppoa. Arvoimme pitkään kumman kotipaikkakunnalla häämme järjestetään, itse kun olen alun perin Helsingistä ja Kerkko Porvoosta.

Kävimme katsomassa useita paikkoja kummankin kotikaupungista ja muutamia jopa Espoosta. Halusimme alun perin mahdollisimman edullisen, mutta hienon tilan. Tärkeää oli myös se, että tilaan saa tuoda vähintäänkin omasta takaa alkoholijuomat. Käytin paljon aikaa tilojen metsästykseen ja listasinkin niitä itselleni ylös kuin mikäkin bridezilla heti alkumetreiltä saakka. Raahasin Kerkkoakin mukanani milloin missäkin näytössä!

Seurantalot kiinnostivat varsinkin hintansa vuoksi, mutta pian ymmärsimme kuinka paljon tila vaatisi koristelua. Emme ole kumpikaan kauhean innostuneita viettämään hääpäivän edeltäviä päiviä koristelemassa tilaa, kun kyseisellä viikolla on varmasti paljon muutakin tekemistä (lue: viime hetken panikointia :D).

Olin iskenyt silmäni jo vuosia sitten Suomenlinnan upeaan tilaan Tenalji von Ferséniin, mutta suhteellisen kallis vuokrahinta sai meidät epäröimään haluammeko tilaan satsata niin kovasti. Kävimmekin katsomassa useita seurantaloja ja muita tiloja, mutta Tenalji von Fersén kummitteli aina takaraivossani. Kerkko on aina ollut meistä se järjen ääni mitä tulee raha-asioihin ja häntä sai hetken suostutella lähtemään tilaa kanssani katsomaan. Päivä, jolloin olimme ajatelleet häämme pitävän oli kuitenkin yhtäkkiä jo varattu, ja voin sanoa että kylläpäs harmitti! Kerkko (ja varmaan puoli Suomea) näki, miten paljon minua harmitti ja varmaan siinä kohtaa ymmärsi miten tärkeää minulle onkaan se, miltä juhlatilamme näyttää.

Katsoimme yhdessä Kerkon ehdotuksesta milloin tila olisi vapaana ja teimme alustavan varauksen Suomenlinnan sivujen kautta. Alustava varaus oli voimassa 2viikkoa, ei maksanut mitään ja saimme tällä lisäaikaa miettiä olemmeko valmiita tilasta maksamaan niinkin paljon yli alunperin ajateltuun budjettiimme. Halusimme tietenkin vielä käydä tilaa katsomassa omin silmin ja otimmekin minun äitini mukaan kun sitä meille näytettiin. Olimme kaikki kolme haltioissamme ja tiesimme heti, että se on meidän juhlatila. Tila sai minut innostumaan heti ensimmäisiltä rappusilta ylöspäin ja tilan henki oli  UPEA! Ei sitä muulla tavoin voikaan kuvailla. Tila oli niin upea, etten edes tajunnut ottaa kuvia siitä kun paikanpäällä olimme! Käyn tilassa uudestaan toukokuussa ja lupaan siellä ottaa kuvia tilasta!

Meidän häitämme juhlitaankin kesäkuussa 2019 upeassa Suomenlinnan miljöössä Tenalji von Fersénissä!

Onko sinulla jokin tietty juhlatila, johon olet silmäsi iskenyt?  Oletko jo kenties varannut juhlatilan?

-Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s