Häämediat hääsuunnittelun apuna

Kaupallinen yhteistyö Häät-media ja Amoriini.com
Postaus on osa 14.9.2019 järjestettävää hääblogipäivän koulutusta

Voihan häät! Tämä oli ainakin minun mielessäni kun kaksi vuotta sitten lähdimme suunnittelemaan viime kesäkuussa järjestettyjä häitämme. Pian sen jälkeen, kun löimme lukkoon hääpäivämme huomasin, miten suuri paletti häiden järjestäminen onkaan.

Voin myöntää, että alkuun hääpäivän suunnittelu tuntui todella takkuavalta ja kysymyksiä lensikin päässäni pitkin poikin;

Mistä lähteä liikkeelle?
Mistä löytää palveluntarjoajat?
Mitä ottaa huomioon?
Mitä ehdottomasti haluamme ja mitä emme missään nimessä haluaisi?

Kun lähdin suunnittelemaan häitä minusta tuntui, ettei internetin ihmeellisen viidakon läpi meinannut päästä ilman, että tiesi tasan mitä haluaa ja mitä ei. Sitten löysin muutamia asioita mistä lähdin liikkeelle, joista yksi oli eri häämediat!

Kuva: Pixabay

Internetin ihmeellisestä viidakosta löytyi ensimmäisten asioiden joukosta muun muassa Häät-media ja heidän ylläpitämä Häät.fi Hääpolku, Sormuskone ja Hääpukukone, sekä Amoriini.com:n ylläpitämä häähakemisto ja hääopas.

Häät-media

Häät-mediaa käytin suunnittelun alusta saakka ja kiinnostuin erityisesti Hääpolusta, jonka kautta pääsin konkreettisesti näkemään mitä kaikkea ottaa huomioon budjettia suunnitellessa, sillä sieltä löytyy niin sanottu kukkaro jota voi halutessaan täydentää ja pitää kirjaa omista häihin liittyvistä menoista. Olen itse enemmänkin kynä ja paperi -tyyppinen ihminen ja hahmotankin paremmin asian kuin asian, kun pääsen itse sen kirjoittamaan. Käytössäni olikin tästä syystä Häät.fi:stä löytyvä häiden muistilista, jonka löydät täältä.

Häät-median Sormuskoneen kautta pääsin myös tutustumaan erilaisiin sormuksiin. Itselläni oli melko hyvä kuva siitä, millaisen sormuksen halusin ja löysinkin heti muutamia oikean tyylisiä sormuksia tätä kautta. Hääpukukone oli suhteellisen ahkerassa selauskäytössä, sillä  minulla ei ollut hajuakaan mitä hääpuvultani kaipasin.

Lisäksi Häät.fi sivusto oli omalla kohdallani paljon käytössä myös muun sisällön vuoksi, sillä sieltä löytyy muun muassa erittäin hyvä hääpalveluhakemisto johon on kerätty eri häätoimijoita, sekä hyviä artikkeleita.

Omat lempiartikkelit:
Printtaa itsellesi häiden muistilista
Häämessukalenteri
Hääleikkejä juhlatunnelman rentouttamiseen

Hääideasivusto Amoriini.com

Suosittelen lämpimästi selaamaan myös Amoriini.com hääideasivustoa, johon on kerätty ihania ideoita paitsi häihin, myös hääseurueelle polttareita varten!  Lisäksi saat täältä tarvittaessa maksutonta juhlaneuvontaa jos sinulla on mitä vain kysyttävää hääjuhliisi liittyen. Juhlaneuvontaa varten sinun tulee laittaa kysymyksesi muun muassa etusivun alareunasta löytyvään yhteydenottolomakkeeseen, johon saat vastauksen sähköpostitse.

Omat lempiartikkelit/-ideat:
Hääjäät!
Häätapojen historia
Hääjuomat ja menekki

Muut häämediat

Häämedioita löytyy näiden kahden lisäksi toki useampia, joista saa oman hääsuunnittelun tueksi paljon ideoita. Olen itse käyttänyt muun muassa kotimaisista medioista Mennään Naimisiin sivustoa, sekä Tahtoo.fi-työkalua häidemme suunnittelussa. Lisäksi olen ammentanut tietoa ja inspiraatiota eri ulkomaisista medioista, kuten Brides.com ja The Knot.

Lisäksi inspiraatiota olen hakenut myös eri hääblogeista ja hääinstagrameista. Lempiblogejani ovatkin olleet Bridelisa, Syysmorsian 2019 ja Kristallihäät. Kaikkien näiden blogien häät on jo juhlittu, mutta näistä löytyy paljon erittäin hyviä ideoita jotka voi napata myös itselleen. Hääinstagrameja on tullut viime aikoina paljon, mutta ehdoton lempparini on Hastag Häät josta löytyy inspiraatiota hyvin erilaisiin ja eri tyylisiin juhliin!

Mitä häämedioita sinä olet käyttänyt ja miten hyödyllisiksi olet ne itse kokenut hääsuunnittelussasi?

♥ Sarah

Artikkelikuva: Pixabay

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s