Minihäämatka Mustion Linnaan

Kaupallinen yhteistyö Mustion Linna

Meidät kutsuttiin Kerkon kanssa tutustumaan Mustion Linnaan ja sen ravintolaan Linnankrouviin. Mietimme hetken aikaa missä välissä pääsisimme tutustumiskäynnille ja päädyimme häidemme jälkeisen parin päivän lomamme käyttää tähän, jotta saisimme pienen irtioton ennen töihin paluuta. Suuntasimmekin maanantaina Mustion Linnaan, joka sijaitsee  Mustiolla Raaseporissa noin tunnin päästä Helsingistä.

Saavuttuamme Mustion Linnan alueelle lähdimme kävelemään kohti vastaanottoa, joka oli ravintola Linnankrouvin kanssa samoissa tiloissa. Yllätyimme todella positiivisesti siitä, kuinka kaunis paikka Mustion Linna on ja hetki meillä vierähtikin päästä vastaanottoon, kun kuvia oli tuona kauniina ja aurinkoisena päivänä pakko saada!

Päästessämme vastaanotolle, meidät otettiin iloisesti sisään ja saimme kuulla pääsevämme yöpymään Merlinin torniin. Merlinin torni sijaitsee Mustion joen varrella ja on kaksikerroksinen sviitti omassa rauhassa! Sviitti onkin siitä erinomainen valinta esimerkiksi hääyötä varten – wink wink 😉

Meillä oli pari tuntia aikaa ennen meille varattua illallista ravintola Linnankrouvista ja pakko myöntää, että olimme niin väsyneitä viikonlopusta, että käytimme ajan hyväksemme ja nukuimme päiväunet, heh!

Mustion Linna tarjosi meille neljän ruokalajin illallisen, joka alkoi Mustion Linnan omalla kuohuviinillä jonka henkilökunta halusi meille tarjota onnitteluina avioitumisen johdosta ♥ Menunamme toimi Menu Signature, jossa pääsimme syömään linnan mailta ja lähitilojen raaka-aineita. Lisäksi otimme viinipaketit ruoan yhteyteen, joka täydensi ruokia erinomaisesti.

Ihanaa näkkileipää alkuun
Ahventa Särkisalosta, kuusenkerkkää ja kurkkua
Kotimaista parsaa, botarga ja nokkosmunakokkelia
Niittylinnuntilan kananpoikaa, ruisjuuressa uppopaistettua kukkakaalia ja setsuaninpippurilla maustettua hollanninkastiketta
Raparperia, lakritsia ja kvinoaa
Lopuksi vielä super herkullista kirsikkamarmeladia

Rakastuimme menuhun täysin, emmekä olleetkaan ennen syöneet esimerkiksi kuusenkerkkää tai nokkosmunakokkelia! Ruoka oli erinomaista ja sen johdosta lähetimme kokillekin terveisiä – asia, jota emme ole tainneet koskaan ennen tehdä! Viihdyttyämme ravintolassa yli kahden tunnin ajan päätimme käydä vielä katsastamassa rantaa ennen kuin siirryimme takaisin sviittiimme.

Meidän selfieistä ei oikein tule mitään, heh!

Sviittiin saavuttuamme huomasimme, että samaa Mustion Linnan omaa kuohuviiniä, jota olimme päässeet nauttimaan ravintolassa, oltiin tuotu meille alakertaan ihanilla terveisillä! Olimme juuri harmitelleet sitä, ettei kuohuvaa saanut ostettua omaan käyttöön kotiin ja olimmekin hyvin iloisia yllätyksestä ♥

Aamulla pääsimme nauttimaan ihanasta aamiaisesta, joka oli sekin todella maittava! Päivittelimme koko aamun sitä, kuinka ihana paikka tämä on ja ihmettelimme miten emme olleet aiemmin jo tänne eksyneet. Aamiaisen jälkeen kävimme vielä Mustion joella soutamassa ja sen jälkeen olikin aika siirtyä takaisin arjen pariin kotiin.

Tämä vierailu oli täydellinen minihäämatka meille ennen takaisin töihin siirtymistä – meidän varsinainen häämatka kun koittaa vasta heinäkuun lopulla! Iso kiitos koko Mustion Linnan henkilökunnalle erinomaisesta palvelusta, ruoasta ja huikeasta miljööstä – erityiskiitos myös Bettinalle, joka asiassa minua lähestyi ja joka varmisti meidän olevan hyvissä käsissä koko vierailumme ajan ♥

Oletko sinä käynyt Mustion Linnassa?

♥ Sarah


PSST! Tiesitkö, että Mustion Linnassa voi järjestää myös häät!? Linnassa on jopa viisi erilaista tilaa/miljöötä, jossa voitte järjestää häät ja tilat taipuvat jopa 250 henkilön häihin! Hääpakettien hinnat ovat todella kilpailukykyiset. Tämä paikka kannattaa ehdottomasti ottaa harkintaan jos kaipaa uniikkeja ja erittäin tunnelmallisia häitä ”avaimet käteen” periaatteella

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s