Herra ja Rouva Honkaniemi

Pitkä puolentoista vuoden suunnittelu ja järjestely huipentui viime viikonloppuna häihimme, emmekä voisi olla onnellisempia! Tuntuu hassulta, että olemme nyt aviopuolisoita vaikkei se meidän suhdetta olekaan muuttanut ♥

Häämme olivat erittäin rakkauden täyteiset, onnelliset ja kaikki sujui erinomaisesti vaikkei kaikki asiat menneetkään ihan täysin niin kuin oli tarkoitus. Meille oltiin järjestetty useita ihania yllätyksiä ja koemme olevamme todella onnekkaita perheistämme ja ystävistämme ♥

Haluan purkaa hääpäiväämme blogin puolelle kunnolla heti, kun saan valokuvaajalta kuvia, sillä haluan kertoa päivästämme ja sen yksityiskohdista tarkemmin. Minun oli kuitenkin pakko pientä esimakua päästä laittamaan myös tänne blogin puolelle!

♥ Sarah

Kuvat ovat häävieraidemme ottamia

2 vastausta artikkeliin “Herra ja Rouva Honkaniemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s