Koekampaus ja -meikki

Viime viikolla minulle tehtiin sekä koekampaus, että -meikki – enkä voisi olla tyytyväisempi!

Päädyin kampauksen suhteen turvautumaan Lyreiliassa työskentelevään Nelliin, joka omien sanojensa mukaan on erikoistunut juurikin kampauksiin. Lyreilian Mannerheimintiellä sijaitsevassa tilassa vallitsee ihana seesteisyys ja rauhallisuus, sillä tila on sisustettu ihanan rauhoittavasti.

Kuva: Laura Pensasmäki / Lyreilia

Hetken päästä saapumisestani pääsin istuutumaan Nellin tuoliin ja hetken aikaa näytin muutamia erilaisia inspiskuvia, jotka olin Instagramista itselleni tallettanut. Kerroin itseäni askarruttavista asioista, mitä toivon ja mitä taas en missään nimessä halua omalta hääkampaukselta. Kun kaikki toiveet oli käyty läpi alettiin hiuksiani laittamaan. Noin tunnin myöhemmin kampaukseni oli valmis ja juuri sellainen, mitä olin ajatellutkin sen olevan! Simppeli, mutta ajan hermoilla oleva kampaus – täydellistä!

Kuva: Laura Pensasmäki / Lyreilia
Kuva: Laura Pensasmäki / Lyreilia
Kuva: Laura Pensasmäki / Lyreilia
Kuva: Laura Pensasmäki / Lyreilia
Kuva: Laura Pensasmäki / Lyreilia

Koekampauksen jälkeen lähdin hakemaan häämeikistäni vastaavan tuttuni, joka tuli meikin tekemään meille kotiin. Sharon on monelle tuttu niin meikkajana kuin vaikuttajanakin; hän meikkaa muun muassa mainoksiin, bloggaa ja hänellä on myös superihana podcast. Sharon on ennenkin minua meikannut, joten oli helppoa pyytää häntä meikkaamaan minut myös häihimme.

Meikin suhteen minulla ei ollut kovin suuria vaatimuksia. Oikeastaan ainoastaan sanat heleä tai luonnollinen eivät kuvaa hakemaani tyyliä laisinkaan, joten niistä pyysin pysymään poissa. Tyylillisesti halusin enemmän näyttävyyttä: tummat silmät, contour ja vaaleat huulet – sellaista, joka sopii juuri minulle ja tuo esille omat parhaat puoleni.

Pahoittelen huonolaatuista kännykkäkuvaa meikistä, mutta tästä saa osviittaa päivän lookista!

Kampaukseni ja meikkini onnistuivat mielestäni erittäin hyvin ja olenkin supertyytyväinen kokonaisuuteen. Jäin miettimään ainoastaan sitä, pitäisikö huuleni kuitenkin olla tummempaa sävyä. Toisaalta pidän siitä, että huulet ovat luonnollisemman sävyiset sillä en useinkaan käytä kovin tummia värejä huulillani.

Mitä mieltä te olette? Pitäisikö huulimeikin olla tummempi vai onko vaaleammat huulet parempi?

♥ Sarah

4 vastausta artikkeliin “Koekampaus ja -meikki

  1. Moi,en osaa sanoa huulimeikistä mutta näytät niin kauniilta kuvissa ja kaunis kampaus❤ t. Riitta

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s