Yllätyspolttarit à la hääbloggaajat!

Heräsin viime viikon lauantaina kukonlaulun aikaan ja ennen kahdeksaa aamua olin jo käynyt suihkussa ja aloittanut viimeiset hääaskartelut. Olin suunnitellut koko viime viikon viikonlopun tarkkaan hääasioiden hoitoa varten, sillä kaikki somisteet vietäisiin hääsuunnittelijallemme perjantaina. 

Kymmenen aikoihin aamupäivästä ovikellomme soi ja tuttuun tapaan Kerkko lähti avaamaan ovea, sillä en itse koskaan avaa ovea ellen tiedä kuka oven takana on. Olen siinä asiassa hieman vainoharhainen, heh! Yhtäkkiä Kerkko viittoi minua ovelle sanomatta sanaakaan ja ovelle saapuessani edessäni olikin kaksi varsin tuttua rouvaa, nimittäin Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame -blogin Sara ja Enää ei voi vaihtaa -blogin Sande!

Katsoin heitä hetken hölmistyneenä ja sain käteeni sievän laatikon, jonka kannessa oli pakkauslista. Kun vihdoin tajusin polttareiden vol2 alkaneen, minun oli aika juosta päättömänä kanana etsien pakkauslistalla olevia tavaroita sillä minulla oli vain kaksikymmentä minuuttia aikaa pakata. Kun pakkaukset oli saatu valmiiksi sain upean Floramoren tekemän seppeleen päähäni ja oli aika siirtyä pois kotoa.

Siirryimme ihanan Sanden kotiin, johon nämä ihanat naiset olivat laittaneet upean brunssin pystyyn ja pääsimme herkuttelemaan. Brunssin lomassa oli aika ensimmäisille polttarikysymyksille, joiden aikana minulta kysyttiin muun muassa milloin tapasimme näiden ihanien naisten kanssa ensimmäisen kerran ja mikä on mielestäni parasta hääsuunnittelussa. 

Brunssin aikana pääsimme rentoutumaan ja höpöttelemään kaikennäköistä ihanaa. Kun brunssi oli saatu syödyksi pääsimme seuraavan ”Let it burn!” -leikin äärelle. Bloggaajien kesken jaamme niin iloiset kuin stressaavatkin asiat ja minun olikin aika hankkiutua omista stressipeikoista eroon ennen häitämme. Tehtävänäni oli kirjoittaa pelkoni paperille, kertoa miksi asia painaa minua ja sytyttää paperi tuleen ja hankkiutua pelosta eroon. Alkuun taisin näille rouville sanoa, ettei minulla kovin montaa pelkoa ole, mutta kappas kun näitä alkoi vain tulemaan – heh! 

”Let it burn!” -leikin jälkeen pakkasimme auton ja lähdimme ajamaan. Yhtäkkiä moottoritiellä minulle annettiin uusi tehtävä: Kohteena Alko! Minun oli siis löydettävä alko ja selvittää puuttuvat ainesosat hyvän drinkin valmistamiseen. Tähän minulle annettiin viisi erillaista alkoholijuomaa jo valmiiksi, sekä 30 euron budjetti lopputarvikkeiden ostamiseksi. Alkosta tarttuikin mukaan Aperol Spritz valmissekoitus ja kaupan puolelta hain loput tarvikkeet Mojiton tekoa varten.

Suuntasimme kauppareissun jälkeen seuraavaan lopulliseen kohteeseemme; Hotelli Sveitsiin, jossa vietimme myös yön. Hotellin huoneet on hiljattain uusittu ja sisällä meitä odottikin moderni ja ihanasti sisustettu hotelli. Sain loppuillaksi uuden haasteen, nimittäin Selfie -haasteen! Valitettavasti kaikkia selfieitä en saanut otettua, mutta joitakin kuitenkin!

Päästessämme huoneeseen olikin aika tehdä Sandelle ja Saralle mojitot ja hieman rentoutua ”Kuinka hyvin tunnet sulhasesi?” -juomapelin muodossa. Vääristä vastauksista oli minun juotava shotti – oikeista taas Sanden ja Saran vuoro juoda shotit. Joku voi sanoa, etten tunne sulhastani juurikaan, sillä sain kaksi viidestätoista kysymyksestä oikein – minä sanon, että sulhaseni valehteli osan vastauksistaan hahaa! Sain onneksi helpotusta, eikä minun tarvinnutkaan juoda kolmeatoistaa shottia. Muutamia supersöpöjä vastauksia Kerkolta oli tullut ja odottelenkin innolla Pariisi treffiviikonloppua – wink wink Kerkko 😉

Juomapelin jälkeen minun oli aika pukea ylleni urheiluvaatteet seuraavaan koitokseeni. Jännitin hirveästi mihin seuraavaksi joutuisin, sillä juomapelin seurauksena oloni ei ollut urheilullinen, heh! Onnekseni seuraavana olikin vuorossa Prosecco Pong, jossa pääsimme ottamaan toisistamme mittaa.

Pelin jälkeen aloimme laittautumaan ruokailua ja baari-iltaa varten: ”Ei ole häämessuja ilman skumppaa, eikä polttareita ilman glitteriä!”. En ollut aiemmin glitteriä käyttänytkään ja tämä osoittautui todella hauskaksi jutuksi ja Sara pääsikin koristelemaan kasvoni ihanilla glittereillä!

Vietimme iltaa Hyvinkään keskustassa ja sainkin siellä erilaisia tehtäviä vielä tehtäväksi. Pelasimme polttarialiasta, jossa meidän piti vuorollamme selittää polttariteemaisia sanoja toisillemme. Lisäksi minun piti pitkin iltaa suorittaa erilaisia haasteita;

Illan jälkeen suuntasimme pizzerian kautta hotellille nukkumaan ja aamulla meitä odottikin Saran askartelemat Hangover Recovery Kit:t, joissa oli kaikkea hyödyllistä! 

En voi uskoa, että nämä naiset järjestivät minulle toiset polttarit, joissa pääsimme yhdessä viettämään laatuaikaa! Olen niiiiiiiin onnellinen, että olen saanut bloggaamisestani kaksi huippuystävää, joiden kesken voimme jakaa niin ilot kuin surut. On hassua, miten alle vuodessa meistä on tullut näin läheiset enkä malta odottaa miten ystävyytemme kehkeytyy tästä vielä ♥

KIITOS rakkaat Sande ja Sara meidän huippuillasta ja mahtavista muistoista! ♥

♥ Sarah

2 vastausta artikkeliin “Yllätyspolttarit à la hääbloggaajat!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s