Cryo21 -terapian kokeilu

Kaupallinen yhteistyö Cryo21 Helsinki

Kerroin viime viikolla siitä, kuinka hääpukuni ei mahtunutkaan enää kunnolla päälleni ja siitä kuinka lähden kokeilemaan Cryo21 -terapiaa, josko se auttaisi minua saamaan pois muutaman sentin omista niin sanotuista ongelmakohdistani.

Cryo21 Helsinki sivuilla kerrotaan, että se on luonnollinen ja pysyvä rasvanpoisto ilman kirurgista toimenpidettä. Cryo -nimi tulee Kreikan sanasta ”Kryos”, joka tarkoittaa kylmää tai jäätä ja sopii hoidon nimeksi mielestäni erinomaisesti. Hoito on siis niin sanotusti kylmähoitoa, jonka aikana tietty kropan alue käsitellään 0 ja -10 asteisella laitteella.

Ideana on, että hoidon avulla rasvasoluille annetaan kyytiä – rasvasolut ovat herkkiä kylmyydelle ja hoidon aikana tapahtuu solukuolema. Koska rasvasolut eivät voi uusiutua on menetelmä pysyvä – toki hoidossa käyneen henkilön tulee ylläpitää hyviä elintapoja hoidon jälkeenkin, sillä vaikka solukuolemaa on tapahtunut on ihmisen kropassa hoitojen jälkeen rasvasoluja edelleen hurja määrä.  Rasvasolut voivat esimerkiksi huonojen ruokailutottumuksien vuoksi kasvaa ja tulla solukuoleman kokeneiden rasvasolujen tilalle.

Äitini oli jo käynyt muutamissa hoidoissa ja sai minut ”ylipuhuttua” menemään hoitoihin. Minun on pakko myöntää, että kuten monessa asiassa olin myös tässä skeptinen vaikkakin avoimin mielin. Perjantaina olikin vuoroni käydä hoidattamassa itseni ja saapuessani Cryo21 Helsinki -tiloihin, minut otti vastaan aurinkoinen Maarit.

Ennen hoitoa minulle tehtiin vapaaehtoinen kehonkoostumusmittaus, jotta nähdään mm. viskeraalisten rasvojen tilanne – hoito tehoaa heikommin, mikäli viskeraaliset rasvat ovat kovasti koholla. Lisäksi täytin itsestäni lomakkeen ja kävimme Maaritin kanssa läpi tiettyjä asioita. Hoitoja ei voida tehdä raskaana oleville, kylmäallergikoille, syöpää sairastaville, henkilöille joilla on laskimotulehdus tai pinnallinen laskimotulehdus, tehty elimensiirto tai joilla on Raynaudin oireyhtymä eikä myöskään alueille joihin on otettu Botoxia.

Maaritin ehdotuksesta lähdimme hoitamaan tällä ensimmäisellä kerralla alaselkääni ja jenkkakahvojani. Ensitöikseen minusta otettiin kuvat ja mitat kahdesta kohtaa, jotta nähdään kuinka hyvin hoito tehoaa juuri minuun – asiaa helpottaakseen ihooni merkittiin kohdat, joista on mitattu jotta mittaustulos olisi mahdollisimman oikea. Tämän jälkeen hoito aloitettiin laittamalla käsiteltävälle iholleni geeliä, joka auttaa hoidon aikana siihen, ettei laite jää kylmästä johtuen ihooni kiinni.

Laite asetettiin -10 asteeseen ja laitteen päällä alettiin käymään läpi käsittelykohtiani vasemmalta puoleltani. Ei mennyt montaa sekuntia, kun ihoni jo tottui kylmyyteen eikä käsittely tuntunut laisinkaan kylmältä. Maarit osasi sanoa, että se johtuu ihossani tapahtuvasta shokkitilasta ja yllätyin kuinka käsittely ei tuntunut laisinkaan epämiellyttävältä vaan pikemminkin rentouttavalta. Hoito kesti puolisen tuntia ja aika meni mielestäni erittäin nopeasti!

Käsittelyn jälkeen ihoni putsattiin geelistä ja siihen laitettiin kiinteytysrasva vielä ihoani hoitamaan. Otimme tämän jälkeen uudet mitat samoista kohdista kuin aiemmin ja molemmista mittauskohdista lähti 2cm! Tulos oli mielestäni heti nähtävissä ihon kiinteytymisenä ja kysyessäni asiaa Kerkolta myös hän oli tätä mieltä. Parhaimman tuloksen saa kuitenkin varmasti muutaman käynnin jälkeen.

Jotta tulos olisi mahdollisimman pysyvä ja hyvä, minulle suositeltiin veden juontia vähintään kahden litran verran ja toiveena etten joisi alkoholia hoitopäivänä. Lisäksi Maarit painotti hyvien elintapojen auttavan ja kertoi myös, että lopullinen tulos olisi havaittavissa 2-8 viikon jälkeen riippuen käsitellystä alueesta. Urheilemaan sain lähteä vaikka heti ja oli myös suositeltavaa, jotta kuona-aineet lähtisivät mahdollisimman tehokkaasti liikkeelle.

Ensimmäinen kertani oli siis erittäin positiivinen ja miellyttävä kokemus. Tällä viikolla menen uudestaan hoidattamaan toista aluetta, sillä samaa aluetta ei voi hoitaa heti vaan uuden hoitokerran saa varata vasta parin viikon päähän. Odotan tätä innolla ja en malta odottaa millaisia tuloksia on seuraavaksi nähtävissä!

Oletko sinä kokeillut Cryo21 -hoitoa ja kiinnostaisiko se sinua?

♥ Sarah 

Luethan myös:
x Apua, en mahdukkaan hääpukuuni!

x Kuinka laskea hääjuomien määrä?
x Kannattaako hääjuomia lähteä hakemaan ulkomailta?

2 vastausta artikkeliin “Cryo21 -terapian kokeilu

  1. En ole kokeillut, mutta kiinnostus heräsi heti 😱 täytyy pitää mielessä. Hienoa, että tällaisistakin avuista kirjoitetaan.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s