Made in Haven -häätapahtuma

Lauantaina järjestettiin Hotelli Havenissa jo perinteeksi muodostunut Made in Haven -häätapahtuma. Kyseinen tapahtuma oli suunnattu enemmänkin vuosien 2020 ja 2021 hääpareille ja tapahtumaan oli kerätty joukko erilaisia toimijoita. Lisäksi tapahtumassa esiteltiin Hotel Havenin tarjontaa esimerkiksi juhlatilan ja hotellihuoneiden osalta.

Astuessamme sisään ulko-ovista, kuului yläkerrasta ihanaa romanttista viulunsoittoa. Upeita portaita noustessa ylös, tuli kyllä ihanan ylellinen olo ja hihittelimmekin Kerkon kanssa, mitähän yläkerrassa meitä mahtaa odottaa.

Meitä tervehti hotellin työntekijä, joka nimilistalta etsi nimemme ja päästi meidät sisään. Meille tarjottiin heti Samppanja-lasit ja ohjattiin viemään takkeja narikkaan. Siitä menimme salongin puolelle ja yllätyimme kuinka täysi tila olikaan! Olimme kuvitelleet, koska tapahtumaan piti ilmoittautua etukäteen, että tapahtuma olisi tietyllä tapaa ekslusiivisempi ja pienempi, kuin mitä se todellisuudesssa olikaan. Oli kyllä kiva nähdä kuinka paljon ihmisiä kyseinen tapahtuma veti puoleensa – kuvitelmamme oli vain erilainen kun emme tapahtumassa olleet aiemmin käyneet.

Olemme itsekin varanneet hääyöksemme hotellihuoneen Havenista, joten tämä tapahtuma kiinnosti senkin osalta paljon, sillä kuulimme että hotellihuoneisiin pääsisi myös tutustumaan. Olimme kuitenkin niin keskittyneitä juhlatilaan ja siellä oleviin näytteilleasettajiin, että valitettavasti hotellihuoneiden kierros meni meiltä täysin ohi. Höh!

Pääsimme kuitenkin tutustumaan upeaan tilaan ja eri näytteilleasettajiin, jotka tapahtumassa olivat mukana. Tapahtumaan saapui myös ihana Jasmiina, joka on Häähumussa -blogin kirjoittaja, kihlattunsa kanssa. Kiertelimmekin tapahtumassa heidän kanssaan ja pääsimme moikkaamaan Häät-median Saria, jolla oli oma ständi tapahtumassa.

Tapahtumassa oli myös Turon piste, jossa kävimme tietysti heti, sillä Kerkolta puuttuu vielä puku kokonaan. Pisteellä oli myös mahdollisuus voittaa puku itselleen, joten täytyy pitää sormia ristissä, että voitto tulee – heh!

Olen kovasti myös miettinyt hääkukka-asioita viime aikoina, joten kävin juttelemassa myös FAB Floral / FAB Makeup & Hair:n Riia Koiviston kanssa hänen ständillä. Oli kiva nähdä hänen tyyliä toteuttaa erilaisia kimppuja ja vieheitä. Laitoinkin hänelle eilen viestiä näiden suhteen, sillä hänen tyyli miellytti omaa silmääni kovasti. Minusta oli myös kiva kuulla, että häneltä tulee Kukkajuttuja -niminen kirja myyntiin! Tuntui heti, että olisimme hyvissä käsissä jos häneltä päädymme kukat ottamaan. 

Tapahtumassa oli yllä olevien lisäksi mukana myös Katri Niskanen, Divine hää- ja juhlasuunnittelutoimisto, Oka Morikawa, Champagne Pol Roger, Mr Travel, Chjoko, DaLis, Helsinki LIMO, Kulmala Kultaseppä ja PILATES strings.

Mikäli seuraava Made in Haven tapahtuma kiinnostaa, suosittelen sitä ehdottomasti varsinkin pareille, jotka haluavat järjestää häänsä kaupungissa. Tapahtuma oli erittäin lämminhenkinen ja vaikkemme päässeet mukaan hotellin kierrokselle, uskon että viihdymme hääyönämme tässä hotellissa mainiosti.

Olitko sinä Made in Haven -häätapahtumassa?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Tampereen Häämessujen Tähtiparin juhlien somistus
x Pitopalvelumme maistelutilaisuus
x Tampereen Häämessut ja Häät-blogiyhteisön ensimmäinen tapaaminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s