Tampereen Häämessujen Tähtiparin juhlien somistus

Yhteistyössä Mevent

Osallistuin viime viikonloppuna Tampereen Häämessuille häätblogiyhteisön kanssa, josta kerroinkin hieman omassa tekstissä. Minua kiinnosti kovasti messujen niin sanottu Tähtipari, joka vihittiin messuilla. Vihkimisen lisäksi Tähtipari muun muassa juhli heidän erityistä ja tärkeää päivää messuhallin yläkerrassa olevassa tilassa, jonka oli somistanut Mevent. Kyseinen yritys somistaa myös meidän hääjuhlat ja olenkin kertonut siitä hieman lisää myös täällä blogin puolella.

Sain kunnian tutustua tilaan ja somistukseen ennen Tähtiparin juhlan alkua ja ihastuin täysin! Juhlatila oli somistettu 1920-luvun/Gatsby tyylisesti, josta ei puuttunut höyheniä, kultaa ja klassisia linjoja.

Tilaan tullessa oli heti alkuun pöytäkartta, joka oli kultakehystettyyn peiliin asetettu. Kuvausseinäksi oli laitettu ihana kultainen paljettikangas ja höyheniä, jonka vieressä oli pöydällä erilaisia asusteita ja Instaxin Fujifilm kameroita Polaroid vieraskirjaa varten. Meidänkin häihin on tulossa saman tyylinen Polaroid vieraskirja, joten oli ihanaa nähdä konkreettisesti miltä pöytä voisi näyttää.

Somistuksen ehdoton katseenvangitsija oli korkeat sulka-asetelmat, joihin ihastuin täysin. Korkeat asetelmat olivat itsessään niin näyttävät, että pöytiin tuli lisäksi muutamia erilaisia pieniä kultaisia kynttilälyhtyjä. Ohjelmakortit noudattivat myös ihanasti näiden häiden teemaa.

Messuilla pääsimme myös näkemään Tähtiparin vieraita, jotka asettuivat istumaan päälavan eteen odottelemaan vihkitilaisuutta. Vieraat olivat noudattaneet upeasti näiden häiden teemaa ja oli ihanaa nähdä upeita elegantteja asuja. Nämä varmasti sitoivat omalla tavallaan hääjuhlan yhteen upeasti!

Onko teidän häissänne teemaa?

♥ Sarah

Luethan myös:
x Pitopalvelumme maistelutilaisuus
x Tampereen Häämessut ja Häät-blogiyhteisön ensimmäinen tapaaminen
Siviilivihkimisajan varaus ja avioliiton esteiden tutkinnan vireille laitto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s