Hääkutsut on lähetetty

Niin siinä vaan kävi, että saimme hääkutsut valmiiksi ja eilen kiikutimme ne illalla postiin! Siis apua, meidän hääkutsut lähtivät vieraille eilen!

Rehellisesti sanottuna, kutsumme ovat olleet valmiina jo pari viikkoa neljällä kielellä. Kyllä: tein kutsumme suomen-, ranskan-, italian- ja englanninkielisinä. Siinä olikin hommaa! Onneksi äitini puhuu ja kirjoittaa sujuvasti sekä ranskaa, että italiaa ja sainkin hänelle laitettua käännökset tarkastukseen (ja uudelleen tehtäväksi).

Eilen vihdoin lähdimme viemään kutsuja postiin, sillä meidän täytyi saada ulkomaille lähetettäviin kutsuihin oikeanlaiset postimerkit. Viedessämme kutsumme, tuntui että pakahdun onnesta: nyt nämä kutsut vihdoin lähetetään vieraillemme. Kun pääsimme takaisin autoon, minua alkoi itkettämään. Luit ihan oikein: minua alkoi itkettämään!

Joka kerta, kun jokin palvelu on häihin liittyen ostettu tai varattu, on tuntunut siltä, että häihin on vielä paljon aikaa jäljellä. Yhtäkkiä meidän häistä tuli todelliset. Me olemme oikeasti menossa naimisiin vajaan viiden kuukauden päästä!

Nyt voimmekin alkaa jännittämään kutsuttujen vastauksia, joita odotamme tulevan sähköpostitse maaliskuun loppuun saakka. Tämä on aika jännittävää!

Joko olette toimittaneet kutsut vieraille? Minkälaisia fiiliksiä teille on herännyt hääkutsujen lähetyksestä?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s