Mennään Naimisiin häämessujen messutärppini!

Vuoden 2019 häämessut pyörähtävät vihdoin käyntiin ja alkavat iki-ihanilla Mennään Naimisiin -häämessuilla. Messut järjestetään upeassa Wanhassa Satamassa Helsingissä 12.-13.1., eli ylihuomenna!

Nämä olivat ensimmäiset messut, joilla itse vierailin vuosi sitten ja niistä on jäänyt niin ihana ja lämmin olo. Tänä vuonna minut on kutsuttu mukaan hääbloggaajien miittiin lauantaina ja odotan miittiä innoissani! On aina ihanaa tutustua muihin hääbloggaajiin ja päästä luvan kanssa höpöttelemään hääasioita ♥ Lisäksi mietimme, menisimmekö Kerkon kanssa vielä sunnuntainakin käymään messuilla, sillä hänelläkin olisi hieman mietittävää oman pukeutumisensa osalta – heh!

Alla siis omat messutärppini Mennään Naimisiin häämessuille:

Tanssia ja korkkarikoulua
Elevent Oy:n osastolla on mielestäni aivan huikeaa ohjelmaa tarjolla nimittäin häävalssikurssi, korkokenkäkävelyn salat ja uniikin häätanssin yksityisopetus. Tämä on mielestäni todella mielenkiintoinen ohjelma, ja aikojakin näyttäisi olevan sekä lauantaina, että sunnuntaina hyvin tarjolla!

Häämatkat
Messuilla on häämatkojakin jälleen huomioitu muutaman toimijan toimesta. Jos häämatka siis vielä uupuu, saa varmasti vinkkejä eri kohteisiin!

Hääsuunnittelupalvelut
Bongasin heti meilläkin käytössä olevan Meventin osaston (207)! Suosittelen lämpimästi käymään osastolla juttelemassa hääsuunnittelusta, joista saa varmasti vinkkejä omaan suunnitteluun ♥ Lisäksi messuilla näyttäisi olevan myös muita hääsuunnittelijoita, jotka ovat myös tutustumisen arvoisia!

Korut
Messuilla on aina hyviä messutarjouksia, joten suosittelen lämpimästi käyttämään koruliikkeissä käymiseen aikaa mikäli THE sormus on vielä etsinnässä. 

Tekisi mieli vain jatkaa listaa lisää, mutta ehkä nämä ovat ne omat tärppini tällä kertaa. Tutustuthan tarkemmin messuohjelmaan ja näytteilleasettajiin etukäteen, jotta saat mahdollisimman paljon irti messuista ollessasi paikan päällä. 

Nähdään messuilla! ♥ 

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s