Hääkakkutastingia jälleen!

Kyllä vain, olemme Kerkon kanssa pieniä possuja ja maistelimme taas kakkuja! Tosin tällä kertaa vain kaksi, koska olemmehan syöneet kakkuja jo aika rutkasti. Heh!

Kerroin teille viime kuussa ihanasta The Art of Cakesin hääkakkutasting tilaisuudesta, jossa olimme Kerkon kanssa olleet. Koska tiedämme, että kakkumme tulee maksamaan jonkun verran vieraiden määrän vuoksi, halusimme kuitenkin vielä maistaa toisen tekijän kakkuja.

Meille vinkattiin Tårta på Tårta kakkukonditoria, josta päätimme tilata vielä maistatukseen kaksi kakkua. Molemmat kakut olivat vaniljaisen vaaleapohjaisia, toisessa täytteenä oli sitruuna-vadelma ja toisessa mango-passion.

Olemme maistelleet sen verran paljon kakkuja viime aikoina, ettei kummallekaan meistä tullut mitään suurta ahaa-elämystä mauista, vaan osasimme odottaa aika lailla sitä, mitä saimmekin. Kakut olivat perushyviä ja päädyimmekin pyytää tarjouksen myös tästä paikasta.

Odotamme vielä tarjousta edellisestä maistelutilaisuudestamme, mutta saimme jo tästä paikasta tarjouksen. Meidän vierasmäärällä ja haluamillani koristeilla hinta kipusikin lähes tuhanteen euroon, joten meillä on kyllä kova mietintä nyt mitä teemme. Vaikka hinta on perusteltu ja ymmärrän sen täysin, en ole täysin sujut sen kanssa.

Olen tehnyt tästä asiasta meille jotenkin todella hankalan ja mietinkin nyt kovasti eri vaihtoehtojen väliltä. Tulisiko ns. kompromissikakku, eli ei täysin sitä mitä ehkä haluaisin, mutta saisimme hintaa tiputettua jonkun verran? Vai pitäisikö testata itse kakun tekemistä? Toisaalta lähes 140 hengelle kakun teko on aikamoista puuhaa. Haluanko stressata tätä asiaa? Meillä on siis kova mietinnän paikka.

Mihin te olette päätyneet hääkakkunne kanssa?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s