Vihkisormus – CHECK!

Minulla oli pitkään sellainen olo, etten löydä millään itselleni sitä täydellistä vihkisormusta, joka sopisi kihlasormukseeni. Kerkko valitsi kihlasormukseni kosintaa varten ja se on upea KohinoorinHelene-mallistoa.

Kuten kuvasta näkee, kihlani on todella siro ja tyylikäs. Siinä on yksi isompi timantti keskellä ja kummallakin puolella yhdet pienemmät timantit. Timantit tulevat aavistuksen verran ”ulos päin”, joten se on vaikeuttanut vihkisormuksen valintaa. Kun kultasepän liikkeistä on pyytänyt myyjiä suosittelemaan kihlasormukseni rinnalle yhtä upeaa vihkisormusta, on lähes kaikki myyjät suositelleet rivitimanttisormusta. Vaikka rivitimanttisormukset ovat upeita, ne eivät minulle ole se luonnollisin valinta vihkisormukseksi, vaan pidän niitä omaan tyyliini enemmän kihlasormuksina.

Minulle oli aina selkeää, että haluaisin vihkisormuksen, jossa olisi yksi selkeästi isompi timantti keskellä ja molemmin puolin pienempiä timantteja ikään kuin täydentämässä ja tuomassa paremmin esiin keskitimanttia. Lähes jokainen myyjä, jonka kanssa keskustelin asiasta kertoi, etteivät tätä suosittele, sillä kihlasormukseni timantit voivat siitä kärsiä, kun vihkisormuksen timantit ”hankaisivat” kihlasormukseni timantteja. Olin pitkään pettynyt, sillä tuntui, että minun pitäisi tyytyä rivitimanttisormukseen, joka ei tuntuisi omalta.

Kävin kuitenkin loppukesästä Kerkon kanssa kääntymässä Iso-Omenan Kultajousessa, jossa uskalsin ehkä ensimmäistä kertaa sanoa, millaisen sormuksen haluaisin. Myyjä kertoi heti, että minun tapauksessa pitäisi löytää sellainen sormus, jonka keskitimantin istutus on korotettu. Toki hankausta voi tulla, mutta ei samalla tavalla, kuin jos vihkisormuksen timantti lepäisi kihlasormukseni timantin päällä. Olin onnellinen! Vihdoin joku, joka oli minun kanssa samoilla linjoilla ja yritti oikeastiauttaa minua löytämään sen täydellisen loppuelämän sormuksen.

Myyjä löysi minulle kaksi erittäin hyvää vaihtoehtoa ja kerroin, että jään miettimään vielä asiaa. Meidän piti Kerkon kanssa käydä budjetti läpi, sillä hänelle oli tärkeää, että hän saa sormuksen minulle ostaa. Olin aina ajatellut, että ostamme sen vähintäänkin yhdessä, joten ajatus tuntui hassulta alkuun. Sovimme kuitenkin rajan ja Kerkko antoi minulle muuten vapaat kädet.

Viime viikon lauantaina kuudes lokakuuta järjestettiin iki-ihanat Love Me Do -häämessut Kaapelitehtaalla, joista kerroin edellisessä postauksessani hieman enemmän. Olin päättänyt käydä siellä tarjontaa läpi, sillä tiesin siellä olevan kuitenkin messutarjouksia.

Kävin erään toisen kultasepänliikkeenständillä, sillä halusin tietenkin nähdä myös eri sormuksia. Pettymyksekseni toisen kultasepänliikkeen edustaja ei kysynyt budjettiani, eikä tuntunut olevan kauhean kiinnostunut myymään minulle sormusta. Hän otti lähes 7000 euron arvoisen sormuksen ja esitteli sitä minulle. Oli kurjaa, kun budjetti paukkui monella tuhannella eurolla yli, eikä tyylikään ollut sitä mitä hain. Mielestäni on tärkeää, että myyjä on aidosti kiinnostunut, kun myy tuotetta. Näin isoissa summissa kun pyöritään, minusta on kysyttävä budjettia ennen kuin näyttää mitään. Needless to say, en ostanut kyseiseltä kultasepänliikkeeltä sormustani.

Menin hieman myöhemmin käymään Kultajousen ständillä ja onnekseni sain ihanaa palvelua miesmyyjältä. Hän sattui näyttämään vielä täysin samat kaksi sormusta, jotka Iso-Omenan myyjä oli minulle näyttänyt muutamia viikkoja aikaisemmin! Olin päättänyt jo kumman niistä valitsisin, sillä tiesin että se mahtuu budjettiini. Jostain syystä sisäinen Kerkkoni pääsi valloilleen ja suustani tuli sellainen lause, jota ihmettelen edelleen: ”Onko sinulla mitään samantyylistä, joka olisi hieman edullisempi?”. Hämmennyin itsekin tuosta kysymyksestäni, sillä meistä kahdesta olen se, joka törsää ja Kerkko taas yrittää aina löytää saman tai samankaltaisen tuotteen halvemmalla. Hetken pohdittuaan myyjä keksi Story of Love malliston sormuksen, joka oli siro ja jonka istutus oli juurikin oikea. Löysin sormukseni! Ja vielä rutkasti alle budjetin! Lähetin Kerkolle kuvan ja soitin perään: hyväksyntä!Yhtäkkiä huomasinkin maksavani vihkisormukseni ja sopivani noutomyymälästä, apua!

Viime perjantaina pääsin vihdoin noutamaan vihkisormukseni Kultajousen Sellon myymälästä. Materialismionnellisuus valtasi minut ja nyt minulla on upea vihkisormukseni valmiina hääpäiväämme varten! Tässä se nyt tulee, upea Kultajousen Story of Love sarjan vihkisormukseni:

Olen niin onnellinen tästä sormuksesta, että voisin pomppia onnesta! Perjantaina hieman pompinkin, hih!

Joko sinä olet löytänyt vihkisormuksesi? Aijotko pitää sormuksesi salassa vihkipäiväänne saakka?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s