Projekti: Kuntoon Ennen Häitä 2.0

Kerroin viime postauksessani ulkonäköpainotteisista paineistani, joita olen kovasti viime aikoina miettinyt ja osittain myös stressannut.

Yllätyksekseni sain hurjasti palautetta kyseisestä postauksestani – monet teistä ovat painineet samojen ajatusten kanssa kuin minäkin. Vaikka ajattelinkin, että varmasti jokainen pohtii asiaa hieman eri kantilta, en kuitenkaan osannut odottaa etten olekaan ainut ajatusteni kanssa.

Sain ihania tsemppiviestejä, vinkkejä ja ennen kaikkea tukea! Kiitos kaikille näistä ♥

Yksi ihana viesti oli häätililleni Instagraminpuolella, jossa Jyväskylässä sijaitseva hääpukuliike Wedding Garage lähestyi minua oheisella viestillä:

Minulle tuli tästä viestistä ihana fiilis, että vaikka en ennen häitäni tulisikaan parempaan kuntoon kuin mitä nyt olen, voin silti löytää itselleni sen täydellisen hääpuvun! Kiitos Wedding Garage!

Viikko sitten aloitin dieetin, jota yritin parhaani mukaan noudattaa. Alkuviikko sujui todella hyvin, mutta loppuviikkoa kohden lipsuin ja söin ystäviemme kanssa muutamana päivänä. Vaikken ruokiani joka aterialla punninnutkaan, olen ylpeä siitä että osasin kuitenkin annostella itselleni sopivia annoksia, enkä herkutellut kuin kahden jäätelön verran. Tämä on tällaiselle sokerihiirelle iso saavutus – uskokaa tai älkää!

Tiedän, että olen hyvä juuri sellaisena kuin olen – itselleni en vain tällä hetkellä ole se kaikkein paras versio itsestäni vaan haluankin olla terveellisempi ja paremmassa kunnossa itseäni varten.

Punnitsin itseni jälleen tänä aamuna ja vaikka lipsuinkin tarkasta ruoka-aineiden punnitsemisesta, laihduin viikossa 2 kiloa!! Mielestäni tämä on jo todella hyvä saavutus viikossa. Kävin sunnuntaina pitkästä aikaa myös spinningissä ja olo oli koko sunnuntain kyllä ihana. Sovimme ystäväni kanssa spinning treffit myös tiistaille ja keskiviikolle. Pieniä askelia kohti terveellisempää ja hyvinvoivempaan minään. Tämän lisäksi olen Whatsappissa Facebookin Häät 2019 -ryhmässä päässyt juttelemaan asiasta upeiden ryhmässä olijoiden kanssa tästä samaisesta aiheesta ja olemmekin aloittaneet yhdessä samaisen projektin. Mielestäni on ihanaa, kun voimme tukea toisiamme ja innokkaimmat ovat jo sopimassa yhteisiä treffejä esim. kävelyitä varten! Talk about girl power ♥

Mitä sinä olet tehnyt pysyäksesi hyvinvoivana ja terveellisenä? 

-Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s