Hääsuunnittelijan käyttö hääsuunnittelussa, voisiko se olla meitä varten?

Ajattelin alusta saakka, etten kaipaisi hääsuunnittelijan apua, vaan haluaisin olla mahdollisimman DIY morsian kuin mahdollista. Puhelimeni on täynnä screenshotteja eri asioista ja Pinterestiäkin selailen säännöllisen epäsäännöllisesti. Silti tuntuu, että mitä enemmän olemme häitä suunnitelleet, sitä enemmän minua on ahdistanut. Minulla on valtavasti ajatuksia, ideoita, hääkirpputoreilta ostettuja somisteita, mutta ei kuitenkaan täysin selkeää visiota siitä mitä oikeasti haluan, vaikka toisaalta taas on. Samasta aiheesta kirjoitin keväälläkin, kun tuntui ettei hääsuunnittelu etene laisinkaan.

Ihanilla Love me do -messuilla oli jälleen upea kattauskilpailu, josta kerroinkin myös erillisessä messupostauksessani. Kattauskilpailussa oli mukana myös numerolla 7 Mevent, joilla oli todella hyvänä messutarjouksena somistussuunnitelma, joka sisälsi värimaailman, kattaussuunnitelman, ohjelmaehdotuksen, kartoituksen vuokratuotteiden osalta ja ideakuvia. Kyseinen paketti oli messutarjouksessa 49 euroa, kun normaalihinta olisi ollut 180 euroa.

Kattauskilpailussa mukana ollut Meventin kattau

Olin heti yhteydessä heihin, sillä tuntui, että tämä on kuin vastaus ahdistukseeni häiden somistuksesta ja sovimme tapaamisen, joka oli tänään! Tapasimme yrityksen omistajan Jennin, joka oli hieman jo kanssani sähköpostitse käynyt toiveitani läpi ja lähetin Pinterest tauluni linkin, jotta hän näkee mistä olen tykännyt. Varoitin heti, että ajatukseni ovat vähän joka puolella, joka varmasti näkyisi myös Pinterest taulussani. Jenni kuitenkin vakuutti, että saa ajatuksistani varmasti kiinni – ja voin sanoa, että niin saikin!

Tapasimme tänään töiden jälkeen hänet Kerkon kanssa Café Esplanadissa. Jännitin hieman tapaamista, sillä olen muutamien hääsuunnittelijoiden kanssa esimerkiksi häämessuilla vaihtanut muutaman sanasen ja minulle on jäänyt kuva, että enemmän tuputetaan sitä omaa ajatusta, kuin kuunnellaan asiakkaan toiveita.

Jenni oli kuitenkin ihan super mukava ja heti alkuun tarjosi meille teet. Kerkko jopa hullutteli ja otti pienen leivoksen. Mielestäni tuo pieni yksityiskohta panostamalla meihin teellä toi ainakin omalta osaltani pisteitä, sillä arvostan pieniä eleitä palveluntarjoajilta suuresti. Kun istahdimme alas hän halusi tietää hieman meistä ja kävimme läpi muutamia hänen kysymyksiään. Jenni kertoi myös itsestään ja yrityksestään. Hän oli lisäksi koonnut jo muutamia ideoita Pinterest tauluni ja sähköpostiviestittelymme perusteella, sekä oli tietoinen meidän mukavuusalueen budjetista ja lupasi laittaa meille tarjouksen.

Jenni oli suunnitellut myös erään Kerkon ystävän häät viime kesäkuussa (jossa mekin olimme vieraana) ja minun on myönnettävä, että melkeinpä heti tapaamisen jälkeen Kerkko soitti ystävälleen ja kyselimme, miten heillä oli suunnittelut sujunut. Oli ihanaa, kun se käsitys ja fiilis joka meille tuli tapaamisen aikana, oli täysin sitä, mitä Kerkon ystäväkin allekirjoitti; todella hyvää ja huoletonta palvelua, jossa Jenni tiesi koko ajan missä mennään.

Kaiken kaikkiaan tämä ensimmäinen tapaamisemme sujui mielestäni todella kivasti. Jennin kanssa oli todella mukava ja ennen kaikkea helppoa jutella, eikä missään vaiheessa tuntunut yksikään ehdotus väkinäiseltä. Oli myös kiva huomata, miten hän kuunteli sekä minun, että Kerkon ajatuksia eikä keskittynyt esimerkiksi vain minun ajatuksiini. Tässä kohtaa voisin suositella juttelemaan eri hääsuunnittelijoiden kanssa ja katsomaan kenen suunnittelijan kanssa teillä pariskuntana synkkaa parhaiten, sekä kenen kanssa tuntuu helpolta keskustella.

Odotan innolla tarkempaa suunnitelmaa ja toivon, että hänen tarjouksensa vuokratuotteista ja muista palveluista (mm. häätilan koristelu suunnitelman mukaan) sopisi budjettiimme. Kerron teille tarkemmin asiasta heti kun saamme tarjouksen ja saamme Kerkon kanssa sen katsottua läpi. Jännää!

Onko sinulla selkeää kuvaa häänne järjestelystä? Oletko turvautunut hääsuunnittelijaan jossakin vaiheessa suunnittelua?

♥ Sarah

Artikkelikuva: David’s Bridal

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s