Long time no see!

Viimeiset pari vuotta on vierähtänyt hurjaa vauhtia eteenpäin ja blogin kirjoittaminen on jäänyt kokonaan. Tuntuu pahalta, että niin rakas harrastus alkoi tuntumaan niin työläältä. Ja mitä kauemmin mietin päässäni tekstin tuottamisesta ”sitten ensi viikolla”, sen vaikeammaksi kirjoittamisesta tuli. Mutta nyt ollaan täällä taas!

Pohdin paljon millaiseksi blogiksi tämä muuntautuu, mihin aiheisiin haluaisin pureutua ja mihin keskittyä. Minulle on tärkeää, että omassa blogissani on jokin punainen lanka ja se punainen lanka on rehellisesti sanottuna nyt hieman hukassa. Toki voisin kirjoittaa äitiydestä, perheestä ja vauva-arjesta vaikka ja kuinka, mutta olisi kiva löytää jokin ns. oma juttu. Häistä kirjoittaminen oli niin oma juttuni ja rakastin sitä niin paljon, että toivoin voivani ohjautua alalle. Valitettavasti koronatilanteesta johtuen moni yhteistyökuvio ja oman yrityksen perustaminen jäi, mutta ehkä jossain vaiheessa minut nähdään taas häiden parissa.

Summa summarum: blogini tulee jatkossa keskittymään vähän kaikkeen, ainakin niin kauan kuin keksin mikä se oma juttu voisi taas olla – toivottavasti jaksat seurata mukana!

Long time no see!
Mitä meille kuuluu nyt?

Olen monelta seuraajalta saanutkin Instagramin puolella viestiä; mitä meille kuuluu, voisinko päivittää blogia ja kertoa meidän elämästä enemmänkin. Sitten tajusin, etten koskaan tänne päivittänyt edes esikoispoikamme syntymästä, saatika meidän kuopuksen syntymästä!

Meille kuuluu juuri nyt hyvää ♥
Esikoisoikamme Noah syntyi helmikuun 2020 lopulla ja olen siitä saakka ollut vanhempainvapaalla. Noahista on kasvanut pieni jekuttaja, joka rakastaa haleja ja kutituksia, dinosauruksia, krokotiilejä ja kaloja. Joulukuussa 2021 meille syntyi ihana Liam poika, josta on kuoriutunut meidän ihana ilopilleri ja hymypoika.

Kuva: Niki Strbian

Lasten syntymän lisäksi korona-aika on tietenkin meidänkin arkea muuttanut paljon, kun Kerkko on tehnyt suurimmaksi osaksi töitä kotoa käsin. Lisäksi ostimme uuden rivitalokodin, johon muutimme joulukuun 2020 alussa ja jota hyvin hitaasti, mutta varmasti, sisustetaan omannäköiseksi.

Meidän elämää voi seurata Instagramin puolella lisää ja pyrin tuottamaan jatkossa myös tänne tekstiä pikkuhiljaa oman jaksamisen mukaan. On kyllä ollut hurja ikävä blogiin takaisin ja tuntuu todella hyvältä kirjoittaa taas! Aihealueita saa taas toivoa, joten laitathan rohkeasti viestiä jos jokin jäi vielä häihin liittyen mietityttämään tai haluaisit tietää jostain muusta asiasta enemmän!

Hurjan paljon haleja sinulle, kiva kun olet täällä ♥

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s