Valokirjaimet osaksi hääjuhlaa

Yhteistyössä Light My Word/ Antenet Oy

Sain mahdollisuuden tutustua Light My Wordin LED-valokirjaimiin ja keksin heti, että haluaisin B, A ja R -kirjaimet hääjuhlaamme. Kuten arvata saattaa, laitamme nämä kirjaimet koristelemaan juomapöytäämme. Häissämme tulee olemaan suomen-, ranskan-, italian- ja englanninkielisiä vieraita, joten kansainvälisesti BAR tuntui järkevimmiltä vaihtoehdolta, jonka kaikki varmasti ymmärtävät.

Heti alkuun saimme valita, ottaisinko 10 vai 20 cm valokirjaimet. 10 cm korkeat valokirjaimet ovat liittimillä ketjutettavia ja isommat 20 cm korkeat erikseen sijoitettavia. Meidän kirjaimet ovat 20 cm korkeat erikseen sijoitettavat, sillä näitä voisi myös erikseen käyttää tarvittaessa muussa yhteydessä.

Sekä kirjaimen runkoon, että etupaneelin väriin sai vaikuttaa ja hyvin kerrottiin myös heti, jos jokin vaihtoehto toimi paremmin kuin toinen. Kirjaimet on tehty LED-valoilla ja niiden käyttöikä on 50.000 tuntia! Tämä tarkoittaa sitä, että normaalissa käytössä pitäisi kestää vuosia.

Otimmekin mustaan runkoon valkoisen etupaneelin. Tässä olisi toki voinut myös esimerkiksi häiden teemavärien mukaisesti miettiä värivaihtoehtoja, mutta ajattelimme, että näin voisimme halutessamme käyttää kirjaimia myös muulloin kuin häissämme.

Odotan innolla, että pääsemme nämä laittamaan häissämme esille juomapöytämme yhteyteen!

Voisiko teidän häissänne olla käyttöä valokirjaimille?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s