Polttariajatuksia

Minulla on kolme ihanaa kaasoa, joista jokainen on enemmän tai vähemmän kysellyt jo muutamia kuukausia polttariajatuksistani ja ennen kaikkea polttareiden vieraslistaani. Nyt vihdoin vieraslistamme on valmis ja uskaltauduin antamaan polttareiden vieraslistani kaasoilleni toissapäivänä. Voin kertoa, että nyt alkoi toden teolla jännittämään!

Minulla on tosiaan kolme kaasoa, joista jokaisen tunnen hyvin erilaisista ympäristöistä. Ihana serkkuni Meri on ihan ensimmäinen ystäväni (obviously). Kahteen muuhun kaasooni Jeminaan ja Veronicaan olen tutustunut melko samoihin aikoihin noin kahdeksan vuotta sitten, tosin ihan eri ympäristöissä. Jeminaan olen tutustunut ollessani samassa myymälässä töissä ja Veronicaan tutustuin muuttaessani Porvooseen opiskelemaan, kun olimme samoilla kursseilla. Kaikki kolme tuntevat minut siis eri tavalla ja se minua pelottaakin – mitähän he keksivät pääni menoksi.

Eräs kaasoistani teki meille kaasoille omia polttareitaan varten polttareiden vieraslistan exceliin ja kopioin hyvin pitkälle hänen viime keväänä toimittamansa excelin. Miksi keksiä pyörää uudestaan?
Polttareiden vieraslistaan laitoin seuraavat tiedot kutsuttavista henkilöistä;
– Nimi
– Facebook tilin linkki
– Puhelinnumero
– Kuka henkilö on, mistä hänet tunnen

Lisäksi laitoin myös sekä Kerkon, että hänen neljän bestmanien yhteystiedot (Facebook ja puhelinnumero), sekä ajankohdat, jolloin tiedän jo meillä olevan joko muuta menoa tai esimerkiksi työreissuja. Toivon, että kaasoni olisivat yhteydessä myös bestmaneihin ja sopivat heidän kanssaan molempien polttareista. Mikäli ajankohta olisi kuitenkin päällekkäinen, laitoin listaan vielä muutamia meidän luottokoirahoitajia, jotta koiramme Buli saadaan tarvittaessa myös hoitoon.

Viime viikolla minulta toivottiin jo kaasoillan järjestämistä, jotta kanssani voitaisiin käydä läpi toiveitani ja esimerkiksi ehdottomia nounou asioita. Lisäksi kuulin, että alustava polttariajankohta olisi jo päätetty– apua! Eihän tällaiselle kontrollifriikille voi tuollaista kertoa. Nyt sitten panikoin koko lopputalven ja kevään, milloin minut tullaan hakemaan ja mistä. Jos ihan totuudella kerron; en tykkää laisinkaan yllätyksistä. Mielestäni on ihan eri asia, jos yllätys tulee aidosti yllätyksenä, mutta vihaan sellaisia yllätyksiä joita odotan. Olenkin kovasti miettinyt, että oman oloni helpottamiseksi saatan kaasoillenikin sanoa, että haluaisin tietää polttariajankohtani etukäteen – uskon tämän lievittävän omaa oloani, sillä eihän minun muuta tarvitsisi tietää!

Olen kovasti nyt päässytkin nyt pohtimaan polttareitani. Olen aina ollut aika räväkkä ja kokeilunhaluinen tyyppi, mutta minulla on jonkinnäköinen listaus siitä, mitä ehdottomasti en halua polttareiltani;

Nolaaminen.En ole koskaan ymmärtänyt, miksi polttareissa tarvitsee nolata se rakas ystävä typerillä vaatteilla tai muilla typeryyksillä. Typerillä vaatteilla tarkoitan niitä oikeasti kamalan näköisiä esim. pilailupuodista ostettuja vaatteita.

Extreme jutut.Vaikka olenkin todella kokeilunhaluinen tyyppi, minulla on ihan kamalat korkean- ja ahtaanpaikan kammot. En voisi kuvitellakaan esimerkiksi hyppääväni benjihyppyä tai ahtautuvani johonkin pieneen tilaan. Myöskään sirkkojen tms. hyönteisten syönti ei ole minun juttuni, yök!

Jonkun mielestä tällaiset asiat kuuluvat polttareihin, mutta itse en voi tällaista sietää. Mielestäni polttarit ovat iloinen ja hauska tapahtuma, jossa myös polttarisankarilla kuuluu olla kaunis ja hyvä olo.

Mitä sitten toivoisin polttareiltani?

Ehdottomasti paljon naurua!Haluan pitää hauskaa rakkaiden ystävieni kanssa ja nauraa kippurassa hölmöille jutuille.

Yhdessäoloa.En voisi kuvitella olevani ainut, joka tekee jonkin asian, vaan toivoisin mieluummin sellaista tekemistä johon kaikki voisi osallistua.

Haasteita.Vaikka ehdoton nounou minulle onkin nolaaminen, voi minulle hyvin ehdotella erilaisia haasteita. Olen aina ollut esimerkiksi kova esiintymään niin tanssi- kuin lauluharrastukseni kanssa, joten voisin hyvin kuvitella itseni esiintymässä jossakin.

Rentoa meininkiä.Vaikka toivonkin erilaista tekemistä polttareihini, toivon myös rentoutta. Olisi ihanaa, jos kaikilla olisi aikaa oikeasti tutustua toisiinsa – eihän sitä koskaan tiedä, vaikka joku ystävistäni ystävystyisi polttareissani!

Yön yli polttarit.Toivoisin vähintään yhden yön yli polttareita, kivaa olisi myös viikonlopun yli kestävät polttarit. Olen sanonut kaasoillenikin, että voin hyvin osallistua kustannuksiin, mikäli tuntuu että kustannusten vuoksi tämä ei olisi mahdollista.

Uskon joka tapauksessa, että oli polttarit millaiset hyvänsä, saan juuri minulle parhaimmat polttarit ikinä ♥ Nyt vaan jännittämään ja odottamaan mitä tuleman pitää!

Oletko sinä kertonut kaasoillesi mitä ehdottomasti et halua polttareinasi tai mitä toivoisit? Minkälaiset olisi sinun unelmapolttarisi?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s