Love me do -messutärpit

Kohta on aika, minun tämän vuoden, viimeisille häämessuille. Iik! Love me do -häämessut järjestetään tulevana lauantaina kuudes lokakuuta jälleen Kaapelitehtaalla Helsingissä ja saan kunnian osallistua hääbloggaajien miittiin, jota odotan jo innolla!

Tänäkin vuonna messuilla on vaikka mitä näkemistä ja koettavaa; workshoppeja, näytöksiä ja ihania näytteilleasettajia. Suosittelen kurkkaamaan messujen sivuilta tarkemmat ajat eri workshopeille ja näytöksille, ettet missaa juuri sinua kiinnostavia asioita! Tarkemman messuohjelman löydät täältä.

Itselläni on häävalmistelut todella hyvällä mallilla, joten olen hakemassa pääasiassa inspiraatiotanäiltä messuilta. Messuilta haen kuitenkin kaksi erityistä asiaa: somistusideoita ja vihkisormuksen. Minulla on muutamia DIY ideoita, mutta haluan myös nähdä eri palveluntarjoajia somistusta varten. Myös vihkisormuksen tyyli on tiedossa ja olen muutaman upean sormuksen jo käynyt kokeilemassakin ja toivonkin, että löytäisin hyvällä messutarjouksella juuri sellaisen sormuksen mistä olen haaveillut. Kerkko ei halua erikseen vihkisormusta, mutta olen jokaisilla messuilla salaa kurkannut myös miesten sormuksia, hih!

Love me do:ssa minulla on toki bloggaajille erikseen suunniteltua ohjelmaa, mutta sen lisäksi kaikki näytökset ja muu ohjelma kiinnostaa kovasti. Kaikkiin en valitettavasti ehdi, mutta alla on kuitenkin kolme omaa messutärppiä, jotka kanssanne haluan jakaa ja joihin yritän itsekin parhaani mukaan päästä mukaan!

x Workshop: Morsiustekstaustyöpaja, Script Creative klo 11:30 (workshop-alueella messuhallin päässä). Osaisinkohan minäkin tehdä upeita kalligrafiatekstejä?
xWorkshop: Kattaus- & etiketti-workshop, Mirva Saukkola klo 15:15 (juhlakattausmaailma osastot 106-109 messuhallin päässä). Tästä olen erityisen kiinnostunut, sillä haluaisin häämme menevän mahdollisimman paljon etiketin mukaan!
xVictoria & Vincentin häämuotinäytösyhteistyössä Kehitysvammaliiton kanssa (kutsuvierasnäytös). Minun on pakko myöntää, että odotan tätä näytöstä eniten koko messuilta. Minusta on aivan käsittämättömän huikeaa, että häämuotinäytöksen kaikki mallit ovat kehitysvammaisia. Ylipäätään koen, että muotinäytöksissä, mainoksissa jne tulisi olla kaikenlaisia upeita henkilöitä. Iso sydän tälle!

Mitä sinä odotat tulevilta messuilta? Olethan tulossa paikalle?

♥ Sarah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s