Hääpäivä: Häidemme somistus

Kaupallinen yhteistyö Mevent Oy

Olen aiemmin kertonut teille, että häissämme turvauduttiin Meventin hääsuunnittelupalveluihin. Suurimmat syyt hääsuunnittelijan palveluihin turvautumiseen oli logistiset haasteet juhlatilamme suhteen, sillä saimme juhlatilan vasta hääaamuna kymmeneltä, sekä sen tuoma helppous – meidän ei tarvinnut laittaa tilaa valmiiksi tai tehdä loppusiivousta.

Olin suunnitellut käyväni kurkkaamassa paikat ennen kuin siirrymme kirkkoon, sillä laittauduimme juhlatilamme alakerrassa. En kuitenkaan tätä ehtinyt tekemään kovan kiireemme vuoksi ja olen siitä näin jälkikäteen todella tyytyväinen, sillä näin juhlatilamme vasta siirryttyämme sinne potrettien jälkeen ja se oli aika ihanaa!

Meidän pöytäämme oli laitettu ihanat aluslautaset

Olimme tehneet osan koristeista (esim. isot kukka-asetelmat pöydissä, kukkaseinä) itse ja osan taas vuokrasimme Meventiltä. Kokonaisuus oli upea – Jenni ja Hannele olivat tehneet todella hienoa työtä kaiken saamiseksi yhtenäiseksi ja saimme myös muutaman yllätyksen mukaan (mm. hääparin pöydän takana olevat seinäkoristeet). Juhlatilamme näytti niin ihanan viimeistellyltä ja kaikin puolin täydelliseltä!

Kolme vinkkiäni hääsuunnittelijan palveluiden käyttöä varten

 1. Tehkää aina kirjallinen sopimus, johon on eritelty mitä palvelu tarkalleen ottaen sisältää (mahdollisten palaverien lukumäärä, vuokratuotteiden erittely, tunnit) ja sopikaa kiinteä hinta koko palvelulle – tämä helpottaa matkan varrella molempia osapuolia!
 2. Mikäli matkan varrella sopimukseenne tulee muutoksia, kuten esimerkiksi lisäyksiä tai poistoja, tehkää uusi kirjallinen sopimus, johon kaikki on uudelleen kirjattuna – näin vältytte mahdollisilta väärinymmärryksiltä!
 3. Luottakaa hääsuunnittelijaanne – hän tietää mitä tekee! Jos olette jostakin asiasta eri mieltä, kertokaa se hänelle – näin varmistutte siitä, että saatte parhaan mahdollisen palvelun hääpäivänänne!

Iso kiitos vielä kerran Meventille meidän häiden somistuksen hoitamisesta tip top kuntoon!

♥ Sarah

Kaikki postauksen kuvat ovat ihanan ja taitavan Niki Strbianin käsialaa!

4 vastausta artikkeliin “Hääpäivä: Häidemme somistus

  1. Seinän osalta olen itse päätynyt käyttämään kukkamattoja, joiden avulla on helpompaa kasata seinä yhteen 🙂 Kukka-asetelmiin katsoin itse erilaisia ohjeita Youtubesta, jonka perusteella tein myös meidän isot kukka-asetelmat. Tästä tulossa vielä erillinen DIY ohje blogin puolelle ❤

   Tykkää

 1. Hei, olemme järjestämässä samassa paikassa häät ja sain jo kunnon paniikkireaktion, että miten ihmeessä saamme hääpaikan kuntoon ja löysin postauksesi! Näyttää upealta! Mitä kaikkea hääsuunnitteluun kuuluu? Ovatko he hääpaikalla häiden ajan vai koristelevatko valmiiksi ja hakevat jossakin välissä pois? Tuntuu jotenkin täysin mysteeriltä koko hääsuunnittelu. Oliko sinulla joku tietty visio vai annoitko vapaat kädet? Millainen paketti teillä oli? Tämä tuntuisi itsestäkin hyvältä, mutta mietityttää hääbudjetti😅

  Tykkää

  1. Paljon Onnea tulevien häiden johdosta ja kiitos paljon! Pakettiin kuuluu mitä vain itse halusi siihen kuuluvan – tietenkin mitä isompi paketti sen suuremmat kustannukset 🙂 Meille oli tärkeää saada pakettiin somistus ja siivous juurikin logistiikan vuoksi. Minulla oli oma visio, joka yhdistettiin hääsuunnittelijan visioon – lisäksi somistuksessa käytettiin niin meidän omia kuin hääsuunnittelijan somisteita.
   Vaikka meidänkin budjetti hieman paisui mm. hääsuunnittelijan käytöstä johtuen oli se kuitenkin ehdottomasti sen arvoista! Meidän ei tarvinnut sulhasen kanssa stressata aamulla paikkojen laittamista kuntoon tai illalla paikkojen siivousta vaan saimme keskittyä muihin tärkeisiin asioihin ❤

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s