Kaksi viikkoa häihimme

Kylläpäs aika juoksee tällä hetkellä. Tajusin juuri, että kahden viikon päästä tähän aikaan vietän viimeistä iltaa neitinä ja valmistaudun perjantain koitokseen. Perjantaina kahden viikon päästä meidät nimittäin julistetaan aviopuolisoiksi maistraatissa ja lauantaina juhlimme rakkaidemme ympäröimänä häitämme Suomenlinnassa.

Tuntuu hurjalta ja surulliseltakin, että puolentoistavuoden työ kohta päättyy ja huipentuu siihen, mitä olemme koko tämän ajan suunnitelleet: häihimme. Tällä hetkellä olo on edelleen seesteinen – en voi uskoa, että ihan kohta minäkin kävelen alttarille Kerkon luokse ja rakkautemme sinetöidään avioliittoon.

Kuva: Niki Strbian

Tuntuu melkein, etten ole vielä valmis päästämään irti suunnitteluvaiheesta. Ei suinkaan sen vuoksi, että asiat olisivat liian kesken vaan sen vuoksi, että olen nauttinut hurjasti tästä suunnitteluvaiheesta ja haluaisin sen jatkuvan vain. Vaikka muutaman kerran vaaleanpunainen hattarapilveni on saanut kokea pientä myrskyäkin, on hääsuunnittelumme ollut lähinnä ihanaa vaaleanpunaisessa hattarapilvessä leijumista.

Kuva: Niki Strbian

Olen kasvanut hurjasti tämän suunnittelun aikana; löytänyt uusia ystäviä (mitä en koskaan uskonut tämän prosessin minulle tuovan), sekä hyväksynyt itseni juuri sellaisena kuin olen! Lisäksi koen, että olen löytänyt haaveammattini häiden suunnittelusta ja oikeastaan kaikkeen häihin liittyen. 

Onko sinulla myös haikea hetki meneillään? Vai oletko kenties onnellinen, että suunnitteluvaihe loppuu?

♥ Sarah 

PSST! Kaikki tämän postauksen kuvat on ottanut ihana ja supertaitava hääkuvaajamme Niki Strbian 

Luethan myös:
x Cryo21 -terapian kokeilu
Apua, en mahdukkaan hääpukuuni!

Kuinka laskea hääjuomien määrä?

2 vastausta artikkeliin “Kaksi viikkoa häihimme

  1. Tsemppiä loppurutistukseen! Mäkin ajattelin, että iskisi heti hirmuinen haikeus, mutta ainakaan vielä sellaista ei ole ehtinyt tulemaan. Mä nimittäin panttasin häiden alla kaikkia muita juttuja, joten nyt on ollut ihanaa, kun on vihdoin ollut aikaa mm. laittaa parveke kesäkuntoon ja tarttua virkkuukoukkuun. Rupesin tässä joku päivä myös listaamaan kaikennäköisiä postausaiheita, mistä pitäisi kirjoitella blogiin ja niitä kertyi vino pino, joten ei tästä hääkuplasta tarvitse vielä ihan hetkeen poistua:D Ainakin tällä hetkellä tuntuu kivalta, kun voi vain fiilistellä omia ja muiden häitä ihan stressittömästi:)

    Tykkää

    1. Ihana kuulla ❤ Luulen, että meilläkin alkaa mm. pihatyöt heti häiden jälkeen, joten hommat ei ainakaan kesken lopu, heh! En malta odottaa, että sinulta tulee blogiin lisää tekstiä teidän häistä! ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s